Som om Ekstra Bladet ikke var uhyggelig nok i forvejen …

Skrevet af

Christina Hernvig

2 artikler

0 indlæg

DR og Ekstra Bladet indgår et samarbejde om den danske tv-thriller ”De udvalgte”. DR viser 13 søndage i prime time et afsnit af thrilleren. Ekstra Bladet udkommer 13 mandage med romanudgaven af søndagens afsnit.

Thrilleren "De Udvalgte" vises første gang søndag den 2. september kl. 20 på DR1. Og forventningerne er tårnhøje. De 13 afsnit har appel til det unge publikum og med forgængere som "Taxa" og "Rejseholdet" i netop denne sendetid, er DR forvænt med høje seertal, men også forberedt på, at den stærke stil i "De Udvalgte" kan blive for meget for nogle seere.

Det er instruktøren af de barske spillefilm "Pusher" og "Bleeder", Nicolas Winding Refn, der sammen med Jens Dahl står bag "De Udvalgte". Det er et nutidsdramaet, der følger en gruppe unge. De flytter ind i en mystisk lejlighed, og deres samvær udvikler sig til et mareridt af mistro, løgn og begær. Forfatteren Benn Q. Holm har overført handlingen til romanform. Med titler som "Hafnia Punk" og "Sommer" har Benn Q. Holm placeret sig som en habil nutidsfortæller.

Det er første gang, at man om mandagen kan læse et afsnit af søndagens tv-drama som føljeton i en avis. Spørgsmålet er, om TV og tryksværte vil gå op i en højere enhed, så læserne af Ekstra Bladets mandagstillæg vil se detaljerne i serien i et nyt lys ...

Relaterede artikler

På kur for Tv2 - Politikens Hus og Jyllandsposten har slået pjalterne sammen. K-forum har talt med medieanalytiker og chefkonsulent i Sti...

Kommentarer

Få nyhedsbrev

40 JOB

Storyteller

Se alle job Indryk job

Job

Kommunikationskonsulent

Frist: Hurtigst muligt

Kommunikationsmedarbejder

Frist: 28. september

Studentermedhjælper

Frist: 3. oktober
Se alle job Indryk job

Få nyhedsbrev

Få nyhedsbrev

Alt hvad du behøver at vide om kommunikation i din indbakke.

Ud over nyhedsbrevet får du max to andre faglige e-mails om ugen.