Smæk til K-forum: Misundelse er en grim ting

Skrevet af
Nu ved jeg jo ikke hvilke reklamefolk eller reklamebureauer, som Christian Madsbjerg, Henrik Dahl og Timme Bisgaard Munk har været så uheldige at rende ind i. Men én ting er sikkert - de må være at finde i en snæver kreds, som landets førende bureauer vil få mere end almindelig svært ved at tilslutte sig.

Det kan kun være dårlig indsigt, naivitet og forudindtagede holdninger, der kan få ellers begavede mennesker til at hudflette branchen ud fra nogle forestillinger, som simpelthen ikke passer på virkeligheden. Eller så er det bare et spørgsmål om misundelse, hvilket jeg da har en vis forståelse for.

Virkeligheden på et professionelt reklamebureau tegner sig nemlig radikalt anderledes end det billede, som kritikerne prøver at fremmane. Der er ingen bureauer eller individer, der i dag kommer nemt til føden, hvilket ville være en uomgængelig forudsætning for påstanden om "kreativitet uden hensyntagen til effektivitet".

Derfor: det er muligt, at I har været udsat for nogle misvisende oplevelser med enkeltstående bureauer eller personer, men det må stå for egen regning.

At hælde sin harme ud over hele branchen er ikke alene tegn på uvidenhed. Det er direkte dumt.

Relaterede artikler

Hvor svært kan det være?- På sporet af den sociale tyngdekraft - Hvor svært kan det være? Sådan lyder Henrik Dahls og Christine Antorinis fællesmotto. Det kommer navnlig i brug, når det...
Jagten på den forsvunde idé - Hvordan arbejder man kreativt? For nogle er den en fest, for andre en pestilens. Processen med at få idéer til den næste...

Kommentarer

Få nyhedsbrev

48 JOB

Kampagnemedarbejder og fundraiser

Se alle job Indryk job

Job

Global PR Manager

Frist: As soon as possible

Redaktør

Frist: 10. april

Praktikant

Frist: 16. april
Se alle job Indryk job

Få nyhedsbrev

Få nyhedsbrev

Alt hvad du behøver at vide om kommunikation i din indbakke.

Ud over nyhedsbrevet får du max to andre faglige e-mails om ugen.