Se mit personlige brand

Skrevet af

Observer

243 artikler

0 indlæg

Flere og flere studerende kaster sig over fænomenet personlig branding for at komme forrest i køen, når virksomhederne vælger medarbejdere. Blandt andet supplerer de studerende deres studier med ekstra kurser, udlandsophold og relevante job for at gøre sig interessante over for erhvervslivet og samtidig skille sig ud fra alle de andre.

 Fænomenet kommer dels fra udlandet, men også fra de danske virksomheder, som melder ud, at de vil have medarbejdere, der har drive, erhvervserfaring og forståelse for andre kulturer. Det vurderer Finn Kjerulff fra CBS Career Center. Han har ikke noget tal på, hvor mange studerende der arbejder med at brande sig selv. Men det er mange, fastslår Finn Kjerulff. Samme melding kommer fra rekrutteringschef i Novo Nordisk Stine Krogh. Hun peger på, at størstedelen af de nyuddannede, som Novo ansætter, har truffet nogle bevidste valg om deres studiejob og andre aktiviteter.
Berlingske Tidende 27-04-2005

Relaterede artikler

Meget mere me-branding - Brug blogs og vær ægte. Gør det modsatte af andre og kom journalisterne i forkøbet. Det er nogle af de gode råd om perso...

Giv din stemme

5 stemmer
4,4/5

Kommentarer

Få nyhedsbrev

39 JOB

Redaktør for dansk skønlitteratur

Se alle job Indryk job

Få nyhedsbrev

Få nyhedsbrev

Alt hvad du behøver at vide om kommunikation i din indbakke.

Ud over nyhedsbrevet får du max to andre faglige e-mails om ugen.

Vi bruger cookies for at give dig en bedre brugeroplevelse.