Stil din sult efter viden og værktøjer om ekstern kommunikation
Savner du værktøjer i din eksterne k-kasse?

Skrevet af

Redaktionen Kforum

972 artikler

57 indlæg

Du er så småt klar til sommerferie. Den er tiltrængt. Familie, venner og læskende drikke venter. Men hvordan undgår du at flyve lige tilbage i hamsterhjulet, når du er retur fra ferie? Svaret er en faglig opkvalificering på et af Kforums kurser i ekstern kommunikation til efteråret. Vi har kurser om alt fra strategisk rådgivning og Twitter til medietræning, krisekommunikation, brandstrategi og public affairs.
Sommerferien er lige om hjørnet. Og den er tiltrængt. Familie, venner og læskende drikke venter. Men hvordan undgår du at flyve lige tilbage i hamsterhjulet, når du er retur fra ferie?
 
Svaret er en faglig opkvalificering på et af Kforums kurser i ekstern kommunikation til efteråret. Vi har kurser om alt fra strategisk rådgivning og Twitter til medietræning, krisekommunikation, brandstrategi og public affairs.
 
Læs her om vores efterårskurser målrettet dig, der arbejder med ekstern kommunikation:
 
Strategisk rådgiver i ekstern kommunikation (starter 17. september)
Lær, hvordan du rykker den eksterne kommunikation tættere på forretningen og samtidig gør dig selv til en af organisationens mest centrale rådgivere, der er med tidligere i beslutningsprocesserne. På to kursusdage lærer du, hvordan du træder i karakter som rådgiver og afdækker de reelle strategiske udfordringer i din organisation.

Twitter: Bliv top of mind hos jeres nøgleinteressenter (30. oktober)
Få inspiration til at bruge Twitter strategisk, lægge en handlingsplan og aktivere udvalgte talspersoner til at holde jer top of mind i jeres nøgleinteressenters bevidsthed.

Lær at medietræne, og bliv en bedre rådgiver (19. november)
Lær at holde den vigtige budskabs- og medietræning inden for organisationens mure, og spar de ofte høje udgifter til ekstern medietræning. Lær selv at rådgive jeres talspersoner umiddelbart inden, de skal interviewes, så læringen altid er aktuel og skræddersyet.
 
Få konkrete værktøjer til kriseforebyggelse og kommunikation under en krise. Kurset er spækket med konkrete krisesager, og du lærer, hvordan du afbøder en krise bedst muligt.

Brandstrategi: Skab skarp og sammenhængende kommunikation (27. november)
Lær, hvordan du gør jeres brand attraktivt på alle platforme. På dette kursus får du redskaber til at arbejde med jeres brandstrategi, så jeres branding giver mening for jeres målgrupper. Få værktøjerne til løbende at udvikle og omsætte jeres brandstrategi i praksis.
 
Du lærer at tilrettelægge og eksekvere en sammenhængende PA- og PR-indsats, der kan optimere din samlede kommunikation med en bred vifte af stakeholders.
 

Relaterede artikler

Fortjente hug til Journalistforbundet - Skomagerens børn går med hullede sko, siger ordsproget. Og Dansk Journalistforbund laver elendig krisekommunikation.
Tre scenarier: Sådan bliver K-folket vindere midt i DJ-kaos - Fagforeningen DJ – Medier og Kommunikation har været i en heftig sommerkrise – og det kan ende med at blive rigtigt gode...
3F: Fagligt Fælles Fuckup - Få organisationer kan prale af samme folkelige opbakning og større kommunikationsmæssige muskler end 3F. Alligevel lykke...
Tavshed som krisestrategi - ”Du kan ikke ikkekommunikere,” lyder et udbredt citat blandt kommunikationsfolk. Men sportsfolk – og i særdeleshed cykel...

Giv din stemme

5 stemmer
4,4/5

Kommentarer

Få nyhedsbrev

58 JOB

Kommunikationskonsulent

Se alle job Indryk job

Få nyhedsbrev

Få nyhedsbrev

Alt hvad du behøver at vide om kommunikation i din indbakke.

Ud over nyhedsbrevet får du max to andre faglige e-mails om ugen.