Rekrutteringsproblemer på finansområdet

Skrevet af

Nina Lusty

62 artikler

0 indlæg

Trods den stigende arbejdsløshed, der nu også har bredt sig til de veluddannedes rækker, har især mindre og mellemstore virksomheder ofte problemer med at rekruttere ledende medarbejdere til vikariater i ledende økonomiske stillinger.

Sådan lyder vurderingen fra rekrutteringsfirmaet Kelly Services, der nu har etableret en særlig afdeling for den finansielle sektor. Økonomi- og regnskabsmedarbejdere med de rigtige kvalifikationer hænger ikke på træerne, og dertil er behovet for vikarer stigende, blandt andet som følge af den forlængede barselsorlov. Rekrutteringsbureauerne mangler næsten konstant vikarprofiler i deres databaser, og derfor er samarbejdet med udvalgte a-kasser en meget vigtig faktor for anvendeligheden af rekrutteringsbureauernes databaser.
Erhvervsbladet 28-11-02

Relaterede artikler

At rekruttere i demografisk modvind - I 2007 vil der, for hver medarbejder, som træder ind på det amerikanske arbejdsmarked, være tre, som forlader det. I 201...

Kommentarer

Få nyhedsbrev

41 JOB

Kommunikationskonsulent

Se alle job Indryk job

Ugens profil

Julie Bauer Larsen

Julie Bauer Larsen bliver ny leder af Kommunikation og Fundraising hos foreningen Grønlandske Børn fra december. Hun kommer fra en stilling som kommunikationsansvarlig i Røde Kors Hovedstaden.   

Job

Praktikant

Frist: Snarest muligt

Studentermedhjælper

Frist: 1. december

Public Affairs Konsulent

Frist: 1. december
Se alle job Indryk job

Få nyhedsbrev

Få nyhedsbrev

Alt hvad du behøver at vide om kommunikation i din indbakke.

Ud over nyhedsbrevet får du max to andre faglige e-mails om ugen.