Rådgivning vinder over rekruttering

Skrevet af

Nina Lusty

62 artikler

0 indlæg

Det er drøje tider for rekrutteringsfirmaerne. Den generelle tilbagegang på markedet har fået virksomhederne til at holde sig tilbage med at genbesætte ledige stillinger, og det får blandt andre rekrutteringsvirksomheden Mercuri Urval at føle.

Årsregnskabet for 2001 viser et underskud på 4,8 millioner mod et overskud i 2000 på 1,5 million – en tilbagegang på 320 procent. Det var blandt andet øgede personaleudgifter på cirka seks millioner kroner, der bidrog til underskuddet.
- Det er et utilfredsstillende resultat, fordi vi allerede inden 11. september kunne se, at det gik ned ad bakke. Men vi valgte at vente og se, om markedet ville vende. Det gjorde det ikke, og så blev vi nødt til at fyre syv medarbejdere, udtaler administrerende direktør for Mercuri Urval, Christian Lerche. Skønt rekrutteringsopgaverne svandt ind, holdt rådgivningsopgaver inden for forretnings- og ledelsesudvikling stand, og de områder vil blive opprioriteret i fremtiden, udtaler Christian Lerche.
Børsen 03-07-2002

Relaterede artikler

At rekruttere i demografisk modvind - I 2007 vil der, for hver medarbejder, som træder ind på det amerikanske arbejdsmarked, være tre, som forlader det. I 201...

Kommentarer

Få nyhedsbrev

41 JOB

Mangfoldighedsspecialist

Se alle job Indryk job

Ugens profil

Julie Bauer Larsen

Julie Bauer Larsen bliver ny leder af Kommunikation og Fundraising hos foreningen Grønlandske Børn fra december. Hun kommer fra en stilling som kommunikationsansvarlig i Røde Kors Hovedstaden.   

Få nyhedsbrev

Få nyhedsbrev

Alt hvad du behøver at vide om kommunikation i din indbakke.

Ud over nyhedsbrevet får du max to andre faglige e-mails om ugen.