PR-bureauerne går til Dansk Management Råd

Skrevet af

Redaktionen Kforum

926 artikler

57 indlæg

Brancheforeningen for Public Relationsvirksomhederne (BPRV) går sammen med Dansk Management Råd (DMR), der organiserer management virksomhederne i Danmark. Det nye DMR ønsker at øge kendskabet til konsulentvirksomhedernes betydning for udviklingen af dansk erhvervsliv og den offentlige administration.De Danske Public Relations virksomheder (BPRV) er på en generalforsamling enstemmigt blevet enige om at slå deres brancheforening sammen med Dansk Management Råd (DMR). Formanden for BPRV, Steffen Lüders, kalder beslutningen historisk.

”Public Relations er et bredt fag, hvor vi arbejder i spektret mellem markedsføring, relationsopbygning, medier og management. Efter megen overvejelse mener vi at have mest tilfælles med managementkonsulenterne, og derfor var det logisk, at vi slog os sammen med Dansk Management Råd.”

Jannick B. Pedersen, formand for Dansk Management Råd, anser Public Relations virksomhederne som oplagte medlemmer af DMR; ”Public Relationsfaget er historisk set gået fra primært at dreje som om medierelationer til i dag at være mere orienteret om management, corporate image og forandringsprocesser i virksomhederne, og vi har derfor længe ment, at det var oplagt at Public Relationsvirksomhederne organiserede sig i DMR”.

Public Relations virksomhederne beholder et selvstændigt netværk og bestyrelse i DMR, der skal varetage Public Relation branchens særlige interesser.

Relaterede artikler

PR branchens mørke prins: Brinkmann - Brinkmann er for nogle den mørke prins i dansk PR. Han er både brutal og dygtig, og har mere kamperfaring i kommunikatio...

Giv din stemme

5 stemmer
4,4/5

Kommentarer

Udvalgte job

Pressekonsulent

ATP

Frist: 15. juni

Souschef

Venstres pressetjeneste

Frist: Der vil blive indkaldt til samtaler løbende.

Chef

DR3 og DR2+

Frist: 5. juni

Studentermedhjælp

ROMU

Frist: 8. juni kl. 12.00

Få nyhedsbrev

20 JOB

Head of Communication

Se alle job Indryk job

Job

Kommunikationskonsulent

Frist: 11. juni kl. 12.00

Pressemedarbejder

Frist: 10. juni

Studentermedhjælper

Frist: 30. juni
Se alle job Indryk job

Kursus

Uddannelse: Rådgiver i intern kommunikation

Kurset er udsolgt - tilmeld dig hvis du vil på venteliste

Se alle Bliv klogere

Få nyhedsbrev

Få nyhedsbrev

Alt hvad du behøver at vide om kommunikation i din indbakke.

Ud over nyhedsbrevet får du max to andre faglige e-mails om ugen.

Vi bruger cookies for at give dig en bedre brugeroplevelse.