Oplevelsesøkonomiens økonomi

Oplevelser er videnssamfundets vigtigste værdiskaber - Forbrugernes efterspørgsel er en kilde til eksplosiv vækst for virksomheder, byer og lande - Men politikere og erhvervsledere tøver med at satse på kultur og immaterielle værdier - Ugebrevet Mandag Morgen sætter fokus på oplevelsesøkonomiens økonomi.

Læs Jacob Rosenskrands artikel om oplevelsesøkonominen fra Mandag Morgen i pdf her

Mandag Morgen
Hver uge bringer Ugebrevet Mandag Morgen 6-8 korte analyser af aktuelle problemstillinger i erhvervsliv, politik og i det øvrige samfund - troværdigt, overskueligt og perspektiverende. Ugebrevet er et af Danmarks mest citerede medier for sine dagsordsættende nyheder og evne til at fokusere på nyheder og begivenheder, der gør en forskel.

Mandag Morgen fortolker nyhederne, sætter dem i perspektiv og analyserer de langsigtede konsekvenser for mennesker, virksomheder og samfund. Formålet er at give læseren en hurtig, præcis og grundig information - samt udfordre til nytænkning og omstilling.

læs mere om Mandag Morgen på www.mm.dk

Relaterede artikler

Kan Randers Regnskov redde Danmark? - Vi danskere er rige på grund af tre kedelige produkter. Salget af olie, containerfragt og svin til resten af verden. Såd...

Kommentarer

Få nyhedsbrev

49 JOB

Kommunikationspraktikant

Se alle job Indryk job

Job

Grafisk Designer

Frist: 5. april

Kommunikatør

Frist: 11. april

B2B copywriter

Frist: 13. april
Se alle job Indryk job

Få nyhedsbrev

Få nyhedsbrev

Alt hvad du behøver at vide om kommunikation i din indbakke.

Ud over nyhedsbrevet får du max to andre faglige e-mails om ugen.