Oplev obama12 live i DC / NY
Tag til USA med Kforum og Lasse Jensen

Skrevet af

Redaktionen Kforum

1000 artikler

57 indlæg

Hvordan udspiller den amerikanske valgkamp sig i medierne? Hvad kan vi lære af Obama ’12-kampagnen? Hvilken rolle spiller lobbyisterne? Hvad er god politisk kommunikation og journalistik? Disse spørgsmål tager vi sammen til USA og finder svaret på. Tag med på studietur til Washington og New York. Det bliver spændende, og mediemennesket Lasse Jensen er guide. I er hermed inviteret!
 
I samarbejde med Lasse Jensen fra Mennesker & Medier arrangerer Kforum og Danske Medier en studietur til Washington og New York. Temaet er det amerikanske præsidentvalg som kommunikation. Tidspunktet er 23.– 29. september 2012.
 
Vi undersøger sammen, hvordan medievirksomheder, kommunikationsbureauer, politiske partier og interesseorganisationer arbejder med politisk kommunikation, journalistik og digitale medier. På turen møder vi førende eksperter, medier og institutioner. Vi ser på kampagnestyring, sociale medier, bruger/borger-inddragelse, meningsmålinger og politisk journalistik.
 
Programmet henvender sig bredt til mediemennesker, kommunikationschefer, kommunikationsrådgivere, webansvarlige, public affairs-ansvarlige, politiske journalister osv.
 
Lasse Jensen er programansvarlig og guider os til mediemennesker og mediesteder fra Obama ’12 til magasinet Politico. Vi er derfor i kompetente hænder med en medieinsider, der har dækket fem præsidentvalg og sammenlagt boet ni år i Washington og New York. Kort sagt: Det kan ikke blive meget bedre.
 
Hvem skal jeg kontakte for at høre mere?
Kontakt Morten Kamper fra Danske Medier. Han står for turen sammen med Kforum.
mka@danskemedier.dk
 
Hvad koster det?
Deltagelse i turen koster 13.500 kr. ekskl. moms. Bemærk, at deltagerne selv skal arrangere flytransport til og fra USA.
 
Hvor mange kommer med?
Deltagerantallet er begrænset til 30, og du opfordres til at tilmelde dig nu!
 
Hvad er programmet dag for dag?
 
Vi glæder os allerede. Tag med – det bliver lærerigt.
 
 
 
 

Relaterede artikler

Gate crashing for Obama - Det er faktisk latterligt nemt at blive involveret i den amerikanske præsidentvalgkamp. Det er bare på med kondiskoene o...

Kommentarer

Få nyhedsbrev

43 JOB

Kommunikationsrådgiver

Se alle job Indryk job

Få nyhedsbrev

Få nyhedsbrev

Alt hvad du behøver at vide om kommunikation i din indbakke.

Ud over nyhedsbrevet får du max to andre faglige e-mails om ugen.