Nye normer for PR-branchen

Skrevet af

Charlotte Rau Jacobsen

311 artikler

0 indlæg

Brancheforeningen for Public Relations Virksomheder (BPRV) kan forvente, at der vil blive holdt et etisk vågent øje med medlemsvirksomhederne i fremtiden. BPRV's nye formand Nils Rasmus Hansen, der er indehaver af PR-bureauet Informationsgruppen, har nemlig bebudet, at der skal indføres nye normer for branchen.

BPRV har allerede vedtaget et omfattende sæt etiske retningslinier, og branchen skal ifølge Nils Rasmus Hansen overholde de regler og normer, der gør sig gældende i samfundet. Branchens værdier skal i fremtiden afspejle etik og jura. BPRV vil skride ind over for virksomheder, der overskrider de nye etiske retningslinier, men Nils Rasmus Hansen understreger, at retningslinierne skal bruges som et værktøj, når PR-virksomhederne møder kunderne. Dermed undgås situationer som tidligere, hvor kunder ønsker hjælp til at omgå samfundets regler og normer i givne sager.
Berlingske Tidende 02-04-2003

Relaterede artikler

Grøn er den ny PR-brancheformand ikke - Morten Grøn er ny PR-brancheformand. Hans erfaring med kommunikation og formands-poster går tilbage til dengang, han som...

Giv din stemme

5 stemmer
4,4/5

Kommentarer

Få nyhedsbrev

27 JOB

Digital kommunikationsrådgiver

Se alle job Indryk job

Job

Kommunikationskonsulent

Frist: 11. juni kl. 12.00

Kommunikationsansvarlig

Frist: 1. juni

Mediechef

Frist: 18. juni
Se alle job Indryk job

Få nyhedsbrev

Få nyhedsbrev

Alt hvad du behøver at vide om kommunikation i din indbakke.

Ud over nyhedsbrevet får du max to andre faglige e-mails om ugen.

Vi bruger cookies for at give dig en bedre brugeroplevelse.