Novos HR-maskiner

Skrevet af

Helle Sleiborg

8 artikler

0 indlæg

Novo Nordisk har udviklet et e-rekrutteringssystem til at håndtere de godt 50.000 ansøgninger, som koncernen modtager årligt.

Novo Nordisk påbegyndte udviklingen af e-rekruttering for to år siden og er i dag blandt de danske virksomheder, der er længst fremme på området. Fordelene ved e-rekruttering er mange for både ansøgere og virksomhed. Novo Nordisk sparer megen tid på at håndtere ansøgningerne, fordi de ryger direkte ud til de relevante afdelinger. Desuden sikrer systemet, at en ansøgning ikke bliver fejlplaceret eller helt væk undervejs. Dermed får ansøgeren også hurtigere respons på sin ansøgning. Via systemet kan ansøgerne desuden oprette en profil hos virksomheden og få tilsendt e-mail, når bestemte stillinger dukker op. Claus Toxværd Østergaard og Claus Hasselbalch, der har udviklet e-rekrutteringssystemet hos Novo Nordisk, forventer, at udnyttelsen af e-rekruttering vil sprede sig til alle dele af erhvervslivet i løbet af de næste tre til fem år, og Novo Nordisk har allerede indledt dialog med større virksomheder om at levere HR-management systemer.

Computerworld 10-05-02

Relaterede artikler

Skovs goddag til Carlsberg - Anne-Marie Skov bliver Carlsbergs nye kommunikationsdirektør. Karrieredrømmene pegede oprindeligt mod at undervise i gym...

Giv din stemme

5 stemmer
4,4/5

Kommentarer

Få nyhedsbrev

50 JOB

Kommunikationskonsulent

Se alle job Indryk job

Job

Kommunikationsansvarlig

Frist: Hurtigst muligt

Projektleder

Frist: Hurtigst muligt

Kommunikatør med en kreativ pen

Frist: 6. februar
Se alle job Indryk job

Få nyhedsbrev

Få nyhedsbrev

Alt hvad du behøver at vide om kommunikation i din indbakke.

Ud over nyhedsbrevet får du max to andre faglige e-mails om ugen.