Ninka-Bernadette Mauritsons nye projekt
Ninkas nye

Ninka-Bernadette Mauritson. Polfoto/Mads Winther.

Skrevet af
Efter et kortvarigt fravær fra rampelyset i kølvandet på sin skilsmisse er Ninka-Bernadette Mauritson tilbage med et nyt projekt: Sex, Love & Happiness.
Dette hele startede med bumser, overvægt og sukkerafhængighed. Disse elendigheder førte til fænomenet Kernesund Familie, hvor familien Mauritson – bestående af mor Ninka, far Morten og sønnerne Melvin og Bertram – demonstrerede for offentligheden, hvordan de havde skiftet trist, grå laskethed og ildelugtende afføring ud med overskud, smil og sund hud.
 
Formlen bestod af en række kostråd – mest berømt er, at man skal undgå mælk, der ifølge Kernesund Familie er en slags gift – spædet op med lidt homeøpati. Og så kunne Ninka snart rådgive om alt fra sengevædning, over detox, til udflåd. Ninka var blevet en guru.
 
Gennem en række videoer på YouTube kunne man søge inspiration og gratis tip. For eksempel til, hvordan man kan danse sig slank.
 
Æv. Videoen, hvor ’Ninka danser sexet’, mens en af sønnerne ser på, er fjernet fra YouTube. Når man søger efter ’Ninka danser sexet’, får man til gengæld en række resultater på ’sex ninja’, hvad der er næsten uhyggeligt profetisk
 
 
Bogen Kernesund Familie, med familieportræt på forsiden og triste før- og strålende efter-billeder indeni, storsolgte, så næste oplagte projekt for Ninka var at entrere med kvinderne bag Millionøsemetoden og skabe hybriden Kernesund Millionøse, der lovede kvinderne derude, at de kunne blive rige, lækre og lykkelige med fem (5) teleworkshops, der med garanti ville ændre deres liv, deres krop og deres økonomi på få uger. Det sidste skal såmænd nok være rigtigt.
 
Æv. Videoen om Kernesund Millionøse er OGSÅ fjernet fra YouTube
 
Kernefamilien, der blev sprængt
Der har været lidt stille om Ninka-Bernadette Mauritson, siden det sidste år blev kendt, at forældrene i den sunde kernefamilie gik hver til sit. Hjemmesiden kernesundfamilie.dk er stadig i drift, nu blot renset for Morten, der dog stadig pryder forsiden af bogen.
 
Men nu er Ninka tilbage med et nyt projekt: At gøre op med det traditionelle parforhold, selvfølgelig i form af et projekt af universel værdi for alle kvinder.
 
Til Alt For Damerne udtaler hun, at hun i sit forhold vil finde ud af, hvad der sker, hvis de gør det modsatte af alle andre par, og om de vil kede sig, blive jaloux - og falde i fælden at ønske at være den eneste ene. 
 
Det ’vi’, Ninka henviser til, omfatter, ud over hende selv, hendes nye italienske lover Gianfranco Di Vito, der bor i Napoli, og med hvem Ninka har et langdistanceforhold.
 
Hvorfor det ikke blev Morten, der jo tidligere har bevist, at han kunne levere i rollen som sidekick til foretagsomme Ninka, der blev hendes elsker, forklarer Ninka. Hun siger til Alt For Damerne at det vgjorde ondt at skulle slippe det billede af sig selv og være en af dem, der ikke kunne holde liv i parforholdet.
 
Enter Casanova
Den nye mission udfoldes på hjemmesiden Sexloveandhappiness.com, hvor man bl.a. kan købe dette produkt: 10 seductive foreplay secrets – heavy breathing guaranteed. The Sexual Ride That Brings You Closer To Yourself, Him & The Ultimate Climax!
 
Fremtrædende på siden er en film, der indeholder det nye projekts manifest, præsenteret på engelsk af Ninka og Gianfranco.
Ninka fortæller, hvordan hun har søgt efter kærligheden de forkerte steder, men nu, efter at givet slip på alt, hendes stolthed, ægteskab, frygt og afhængighed af opmærksom, er blevet fri, og kan opleve ekstrem kærlighed og nydelse.
 
Det vil hun gerne dele med dig, så hun kan inspirere dig, til at vriste dig løs af de begrænsninger, der holder din dig og din ånd fanget.
 
Gianfranco supplerer med at fortælle om, at livet er et fortsat eventyr.
 
På sexloveandhappiness.com fornægter arven fra Kernesund Families fokus på forgiftningens svøbe sig i øvrigt ikke. Således kan man få råd om en såkaldt Jealousy Detox.
 
På sitet kan man også læse et blogindlæg under overskriften ’The Real Italian Casanova’, hvor vi kan lære noget om napolitanske mænd, nemlig at de får deres erobringskraft fra de gamle romere, deres passion fra spanierne, deres intelligens fra grækerne, deres gode stil fra fanskmændene og deres gode manerer fra englænderne.  
 
Projektmennesket Ninka
Ninkas rejse, som hun selv kalder det, og som det hedder i X Factor, kan anskues fra talrige vinkler. Fra kernefamilien, der ikke var i trivsel, frem mod den ultimative orgasme som ubunden kvinde.
 
Den kan anskues som en ’omvendt Kierkegaard’, hvor Ninka støt bevæger sig fra det religiøse stadie frem mod det æstetiske.
 
Den kan betragtes som en anskueliggørelse af værdierne på de nederste hylder i samtidens lyksaliggørende supermarked: sundhed, rigdom og sexliv. Gestaltet som projekter. Ninka er projektmenneskets arketype.
Ninkas rejse kan ses som et mash-up af 68’erens klid, linser, selvrealisering og fri sex, i en kommerciel 2.0-version, hvor millionøsedrømmen er føjet til.
 
Og endelig kan den ses som en legemliggørelse af det gamle ord: Nød lærer nøgen kvinde at spinde (eventuelt i en dobbeltbetydning, hvor den ene har seksuelle overtoner), hvor det forliste parforhold gøres til et universelt projekt i sig selv.
 
Tilbage er der bare at gisne om, hvad næste projekt bliver, når der ikke er mere at lære af rejsen i det åbne parforhold med Gianfranco.
 
Tager Ninka på pilgrimsvandring ad Caminoen? Springer hun ud som lesbisk?
 
Redaktionen: I artiklen er efter publiseringen fjernet en række billeder efter Ninkas ønske. 

Relaterede artikler

Ninkas point of no return - Ninka-Bernadette Mauritson har fundet the missing link i sit liv: En mand, der har opfundet sit eget hjernetræningsprogr...
Endnu en kost-kikser, Ninka - Ninka-Bernadette Mauritson har atter taget en tur i den kollektive bevidsthed. Denne gang er anledningen ikke et nyt pro...

Kommentarer

Få nyhedsbrev

38 JOB

Kommunikationspraktikant

Se alle job Indryk job

Ugens profil

Julie Bauer Larsen

Julie Bauer Larsen bliver ny leder af Kommunikation og Fundraising hos foreningen Grønlandske Børn fra december. Hun kommer fra en stilling som kommunikationsansvarlig i Røde Kors Hovedstaden.   

Job

Public Affairs Konsulent

Frist: 1. december

Strategic Communications Advisor

Frist: 7. december

Director of Storytelling

Frist: As soon as possible
Se alle job Indryk job

Få nyhedsbrev

Få nyhedsbrev

Alt hvad du behøver at vide om kommunikation i din indbakke.

Ud over nyhedsbrevet får du max to andre faglige e-mails om ugen.