Mediamaner Moses

Skrevet af

Nina Lusty

62 artikler

0 indlæg

Når Moses Hansen benytter sig af sin ytringsfrihed og drager gennem Nørrebro på demonstration, er det ikke med udgangspunkt i hverken vækkelse og mission, men ene og alene med mediedækning for øje, skrev Information i en kommentar i lørdags.


”Hans adfærd befinder sig milevidt fra kristne grundværdier. Drivkraften er ikke noget ønske om at omvende, forsone, endsige tilgive. Den består derimod ganske enkelt i at få omtale i aviser, radio og tv,” fastslår skribenten. Og det er i høj grad lykkedes for Moses Hansen. Adskillige avissider og megen radio- og tv-sendetid er de sidste dage blevet brugt på at dække vækkelsesprædikantens seneste projekt, og det er en skam, mener skribenten. ”Men tænk, hvis medierne inden for de samme fem dage nåede frem til den konklusion, at de også selv har været ofre for mandens særdeles dygtigt iscenesatte selvpromovering. Og drog den indlysende konsekvens,” slutter kommentaren.
Information 03-08-02

Relaterede artikler

Avis, Generation XL - Når aviserne uundgåeligt bliver til mediehuse, er der ikke plads til arrogance over for, hvad der kan få plads i avisen

Giv din stemme

5 stemmer
4,4/5

Kommentarer

Få nyhedsbrev

60 JOB

Programkoordinator

Se alle job Indryk job

Få nyhedsbrev

Job

Media Relations Advisor

Frist: 30. september

Studentermedhjælper

Frist: 6. oktober

Kommunikatør

Frist: 25. oktober
Se alle job Indryk job

Få nyhedsbrev

Alt hvad du behøver at vide om kommunikation i din indbakke.

Ud over nyhedsbrevet får du max to andre faglige e-mails om ugen.