Logohjælp fra K til Khader

Skrevet af

Redaktionen Kforum

998 artikler

57 indlæg

De ved ikke, hvem de er. De ved ikke, hvad de vil. Derfor har de udskrevet en logokonkurrence. Den vil Kforum naturligvis gerne vinde. Vi kommer nu til hjælp med tre gode logo-løsninger fra K til Khader, som helt unikt indfanger deres corporate brand internally and externally alignment to the core vision of the brand promise activated shareholder value increment platform.

 

copyright Kezia Museth / Timme Bisgaard Munk

 

Pac pac haps haps vi spiser det blå spøgelse

Ny Alliance vil spise sig mere og mere ind på de andre partier. Først bliver de Radikale spist, så kommer turen til De Konservative og Socialdemokratiet. Game over for det blå radikale spøgelse.

 

copyright Kezia Museth / Timme Bisgaard Munk

 

Et frisk pust over landet

Ny Alliance vil gerne rydde op i dansk politik og få renset luften for de værste grissebasser. Målet er at placere DF i den helt rigtige parlamentariske situation. Nemlig i mørkets hjerte: Skraldespanden.

 

 

 

 

copyright Kezia Museth / Timme Bisgaard Munk

 

Klippe klippe håndtaske væk

Khader er i årevis blevet slået på næsen med en vis folkeskolelærerindes gamle dametaske. Hver gang han har sagt Fogh, er der blevet sagt slam! Nu er det slut. Ny Alliance klipper dametaskerne i stykker. Både de gamle nedslidte og de smarte Gucci tasker.

 

copyright Kezia Museth / timme Bisgaard Munk

 

Grotesk, grisk grundholdning

Pengene skal tages fra de fattige og gives tilbage til drengene fra Saxo bank. Ny alliance er en smuk forening af alle nyrige danskere. Vi ønsker jo alle flere penge og griskheden er et af deres helt store politiske triumfkort. Ny alliance: Fordi du aldrig har penge nok.

 

Tilbage er nu blot, at Khader vælger logo og får det tatoveret på sin overarm og som Amager stempel på Malou Aamund bagdel. Den perfekte brandplatform for dette forfriskende elitære opbrud.

Relaterede artikler

General Poulsens politiske deroute - Jørgen Poulsen var en eminent generalsekretær i Røde Kors, der var respekteret af befolkningen, men han blev på rekordti...
Haves: kommunikation, ønskes: ideer - At mestre det politiske håndværk kræver store kommunikative evner, ingen tvivl om det. Men politik udspringer ikke af ko...
Logoland - Der var ikke mange fanfarer og hurraråb at spore, da Danmark den 1. januar 2012 overtog formandskabet i EU. Det er da og...
Spies - et plaster på såret - “Spies - et plaster på såret” bliver måske det nye slogan, når Spies Rejser skal implementere deres nye logo, der mest a...

Giv din stemme

5 stemmer
4,4/5

Kommentarer

Få nyhedsbrev

68 JOB

Presse- og kommunikationschef

Se alle job Indryk job

Ugens profil

Grith Enemark

1.juni tiltrådte Grith Enemark som kommunikationschef i PROSA, forbundet af it-professionelle. Hun kommer  fra en stilling som Head of Communications hos Nationalt Genom Center, en styrelse under sundhedsministeriet.   

Få nyhedsbrev

Få nyhedsbrev

Alt hvad du behøver at vide om kommunikation i din indbakke.

Ud over nyhedsbrevet får du max to andre faglige e-mails om ugen.