Kåring af årets speciale 2021
Hvem har skrevet årets bedste speciale..?

Hvert år uddeler vi en pris til årets bedste k-speciale. Her er Katrine Ytzen Hermansen. Hun vandt i 2017. Nu skal vi finde en ny vinder blandt de nominerede. Kom med og se, hvem som vinder. Det er nu på torsdag på Kforum. Det er gratis. Det er til at blive klog af. Foto: Kforum.

Skrevet af

Redaktionen Kforum

1005 artikler

57 indlæg

Traditionen tro uddeler vi årets specialepris; det er nu på torsdag. I år har vi modtaget mange gode specialer fra alle landets k-uddannelser. Ud af disse har vi fundet tre, som skiller sig ud og er værd at hædre. Årets speciale får 10.000 kr. i præmie. Det sker alt sammen til et gratis åbent arrangement, hvor vi også har besøg af en række eksperter, som kommer med gode råd til den gode karriere i k-branchen. Alt i alt en eftermiddag, hvor du bliver klogere på, hvad der rører sig fagligt og arbejdsmæssigt i k-branchen. Altså et godt arrangement for k-studerende og nyuddannede, som er i begyndelsen af deres karriere.
 
Hvilke kommunikationskompetencer er hot stuff hos cheferne anno 2021?
 
Står du med foden på vej ind på arbejdsmarkedet i kommunikationsbranchen, eller er du lige trådt ind ad døren, så kan du med garanti få noget ud af disse to timer.
 
Vi byder på en kold øl, mens du bliver klogere på, hvordan du profilerer og brander dig på LinkedIn, og hører, hvad den virkelige verden efterspørger af profiler.
 
Måske du får inspiration til nye kompetencer, som skal sikre dig et endnu bedre ståsted på fremtidens arbejdsmarked.
 
Eventet er for dig, som er ny i kommunikationsbranchen eller bare trænger til inspiration til, hvad arbejdsgiverne lægger mest vægt på, når de skal vælge fra øverste hylde.
 
Til eventet får du også den nyeste viden om, hvordan du profilerer dig og skiller dig ud på LinkedIn. Vi afslutter eventet med kåringen af årets bedste speciale 2020.

Tilmeld dig her til det gratis arrangement torsdag 26. august 2021, kl. 17.00-19.00.

Relaterede artikler

”Hvis det kan ryges, så køber vi det!” - Nyt ”maker-lab”-fag om serielle fortællinger skaber direkte bro mellem mediebranche og universitetet.

Kommentarer

Få nyhedsbrev

31 JOB

Webkonsulent

Se alle job Indryk job

Job

Kommunikationskonsulent

Frist: 12. december

Kampagnerådgiver

Frist: 31. december

PR- and Communication Manager

Frist: 31. december
Se alle job Indryk job

Få nyhedsbrev

Få nyhedsbrev

Alt hvad du behøver at vide om kommunikation i din indbakke.

Ud over nyhedsbrevet får du max to andre faglige e-mails om ugen.