Hvorfor har de ikke et job?

De leder med lys og lygte efter et arbejde. Dygtige mennesker med flotte papirer, stærke personligheder og andre gode karaktertræk. Finanskrisen har ramt Danmark hårdere, end nogen havde regnet med. Derfor står mange nu uden job. Kforum har mødt fire af de jobsøgende. De har fået mulighed for at præsentere sig selv og deres fremragende kompetencer på video. Vi bringer fire videoansøgninger og fem nye i næste uge. Se hvad de kan og overvej om ikke din virksomhed står og mangler dem.

Jesper Wille
Kommunikations-designer, ord-snedker, kreativ playmaker - kommunikation er en beholder, der bærer mening fra afsender til modtager, at kommunikere er at forme beholderen, så den er egnet til indholdet, og meningen når frem til modtageren uden at blive spildt på gulvet...
Se Jesper's K-profil her.
Ellen Wolgau

38 år, cand. comm. (2001) med høj abstraktionsfaktor og god energi. Professionsbachelor i ernæring og sundhed (1994) og erhvervscoach. Ledelse, udviklingsopgaver, undervisning og coaching. Bor på Frederiksberg. 
Se Ellen's profil her.
Mads Læsø Christensen

Jeg er et kreativt, energisk og ambitiøst kommunikationsmenneske med erfaring som både konsulent, koordinator, journalist og underviser. Jeg er på jagt efter ansvar og spændende kommunikationsopgaver, hvor jeg kan bruge mine strategiske og analytiske evner og samtidig begrave fingrene i tastaturet.  
Se Mads' K-profil her.

Står du også uden job? Og er du interesseret i at lave din egen videoansøgning? Så kontakt Astrid Tronhjem og hør mere om muligheden for at præsentere dig selv på Kforum.


Relaterede artikler

5 bud på din nye kollega - Som kommunikatør har man så ofte hørt, at man har ordet i sin magt. Men hvad nu, hvis det skrevne ord ikke altid rækker?...
Fyret på hvidt papir - 2009 har været et rædselsår – mange virksomheder har måttet skære hårdt og samtidig erkende, at afskedigelser er blandt ...

Giv din stemme

6 stemmer
4,4/5

Kommentarer

Få nyhedsbrev

43 JOB

Praktikant

Se alle job Indryk job

Ugens profil

Troels Karlskov

Troels Karlskov er ny pressechef i Topdanmark, landets næststørste pensions- og forsikringsselskab. Han tiltrådte stillingen 1. april 2021.

Få nyhedsbrev

Få nyhedsbrev

Alt hvad du behøver at vide om kommunikation i din indbakke.

Ud over nyhedsbrevet får du max to andre faglige e-mails om ugen.

Vi bruger cookies for at give dig en bedre brugeroplevelse.