Haves: jobsøgende på video. Ønskes: job…

Vi bringer fire nye, modige jobsøgende i serien med videoansøgninger. Se deres spændende videoer og overvej, om ikke de er noget for din virksomhed. Står du og mangler en højtråbende journalist, en international profil, én med øje for detaljen eller en erfaren Front Office IT administrator – så skal du måske se med her. Fælles for dem alle er, at de har masser af gå-på-mod… ellers havde de ikke en videoansøgning her på Kforum, vel? Se selv.
Jane Maigaard
Jeg har igennem min karriere været ansat i nationale og internationale virksomheder, hvor mine primære arbejdsområder har været inden for marketing, kommunikation og projektledelse. I min kommende rolle vil jeg gerne kombinere mine faglige styrker med min interesse og passion for teknologiens mange muligheder, fordi jeg her kan bidrage mest og gøre en forskel.

Nina Kanstrup Hansen
Jeg er uddannet cand.mag. og har flair for faglig formidling, litteratur, tal, databaser og redigering. Desuden har jeg en grundig, entusiastisk og åben tilgang til nye emner.

Jacob Gauguin
Jeg er en serviceminded og erfaren Front Office IT administrator med speciale i dokumentation og projektarbejde. I er måske en privat eller offentlig organisation, som gerne vil arbejde struktureret og tværorganisatorisk hen imod bedre service til jeres brugere eller kunder.


Står du også uden job? Og er du interesseret i at lave din egen videoansøgning? Så kontakt Astrid Tronhjem og hør mere om muligheden for at præsentere dig selv på Kforum.

Relaterede artikler

5 bud på din nye kollega - Som kommunikatør har man så ofte hørt, at man har ordet i sin magt. Men hvad nu, hvis det skrevne ord ikke altid rækker?...
Fyret på hvidt papir - 2009 har været et rædselsår – mange virksomheder har måttet skære hårdt og samtidig erkende, at afskedigelser er blandt ...

Giv din stemme

5 stemmer
4,4/5

Kommentarer

Få nyhedsbrev

43 JOB

Kommunikationspartner

Se alle job Indryk job

Ugens profil

Troels Karlskov

Troels Karlskov er ny pressechef i Topdanmark, landets næststørste pensions- og forsikringsselskab. Han tiltrådte stillingen 1. april 2021.

Få nyhedsbrev

Job

Praktikanter

Frist: 30. april

Kommunikationschef

Frist: 19. april

Studentermedhjælper

Frist: 22. april
Se alle job Indryk job

Få nyhedsbrev

Alt hvad du behøver at vide om kommunikation i din indbakke.

Ud over nyhedsbrevet får du max to andre faglige e-mails om ugen.

Vi bruger cookies for at give dig en bedre brugeroplevelse.