Hadefirmajulegavelisten

Julen er lige om hjørnet, og derfor modtager du snart en gave fra din elskede virksomhed. Kforum har her fundet frem til nogle af de værste gaver, som ingen fortjener at få. Se Kforums hadefirmajulegaveliste her. Det bliver ikke meget værre.

Vildmarkssæt

 

 

Medmindre du planlægger at holde jul i den svenske vildmark, vil du måske undre dig en kende over at finde en økse og en sammenklappelig sav under træet. Og så fra din arbejdsgiver. Hvem sagde storby-jungle?

 

Powerstretch

 

 

Hvis du arbejder i et fitnesscenter, vil du muligvis blive glad for denne gave, men de fleste andre vil bare føle samvittigheden gnave enhver julestemning i stykker. Og det er nok ikke lysten til at sammenligne vaskebræt med chefen, der får dig til at komme i gang.

 

Krystal-ur med firmalogo

 

 

Det eneste pæne, der er at sige om denne krystal-tingest med firmalogo, er, at du altid kan holde øje med, hvor lang tid der er tilbage på arbejde. Og da den er gennemsigtig, kan du samtidig skule ondt til chefen.

 

USB-juletræ

 

 

Med denne gave er julestemningen til gengæld sikret. Hvis man altså kan lide lysende juletræer, der blinker i syv forskellige farver! Sæt stikket til din computer, og glæd dig, til julen er overstået, så du kan tage det ud igen.

 

Krus med logo – og evt. et billede af chefen

 

 

På dette krus har firmaet mulighed for at få trykt både logo og billede. Det kunne fx være et billede af chefen, arbejdspladsen eller de nyeste aktiekurser! Under alle omstændigheder bliver det nok ikke lige dit yndlings-hyggekrus – med mindre du er selvstændig erhvervsdrivende og lider af narcissisme.

 

Opvaskebalje

 

 

Det kan godt være, at det er lækkert dansk design, men en opvaskebalje? Som om opvasken ikke er sur nok i forvejen. Nu skal du også tænke på dit arbejde, mens du står med hænderne i sæbevandet.

 

Glaskugle med firmalogo

 

 

Julefreden sænker sig, og hele familien er samlet rundt om træet. Men bedst som du går rundt og nyder de blide toner, får du øje på den: din firma-julekugle. Tak chef. Til gengæld kan du spare på de levende lys og minimere risikoen for brand. Logoet er nemlig trykt med selvlysende blæk.

 

Blender-vækkeur

 

 

For det første er det dårlig stil at antyde, at medarbejderne er for sløve, for det andet er der næppe mange, der har lyst til at vågne til lyden af en blender! Så hellere et golfvækkeur, som man skal kyle ind i væggen eller ned i gulvet for at slukke – så er aggressionerne også væk, inden man møder på arbejde.

 

 

The poo-pooing Santa Claus

 

 

Hvem har lyst til at spise slik, der kommer ud af bagenden på Julemanden? Santa nyder øjensynlig at komme af med det overskydende jule-guf, men det er ligesom bare ikke helt så guf længere efter den tur.

 

Flydende ande-radio

 

 

Bedst som du ligger og nyder et skummende varmt karbad, kommer der en babylyserød and svømmende og spiller Marie Franks ”Under the water - ouh you left me drowning”. Panik, panik, og stemningen er totalt ødelagt.

 

Badevægt

 

 

En klassiker, som er dårlig stil, specielt hvis man har en god kantineordning. For så er det jo egentlig chefens egen skyld, at du er blevet så tyk. Det er også vildt langt ude at skabe dårlig samvittighed hele julen med sådan en kedelig toiletplatform. Og hvad siger man i øvrigt, når man kommer tilbage på arbejde? Tusind tak, jeg er virkelig glad for, at jeg hver morgen med millimeter-præcision kan se, at jeg vejer for meget.

 

Bog om medarbejdermotivation

 

 

Benene op i sofaen, et krus dampende varm gløgg – og en bog om medarbejdermotivation. Nej vel? Ikke lige den bog, man har lyst til at hygge sig med i julen.

 

Oppustelig sumobryderdragt

 

 

Tro det eller lad være, men der er faktisk gavefirmaer, der foreslår denne dragt som julegave. Spørgsmålet er så bare, hvordan i alverden virksomheden skal få plads til medarbejderne, hvis de alle tropper op i deres julegave efter jul.

 

De dårligste julehilsner fra Kforum.

Giv din stemme

5 stemmer
4,4/5

Kommentarer

Få nyhedsbrev

42 JOB

Private Sector Partnerships Associate

Se alle job Indryk job

Job

Kommunikationsrådgiver

Frist: 23. januar kl. 12.00

PR-stærk kommunikationskonsulent

Frist: 23. januar

Teamleder

Frist: 11. februar
Se alle job Indryk job

Få nyhedsbrev

Få nyhedsbrev

Alt hvad du behøver at vide om kommunikation i din indbakke.

Ud over nyhedsbrevet får du max to andre faglige e-mails om ugen.

Vi bruger cookies for at give dig en bedre brugeroplevelse.