Fem historier, du må elske at hade lige nu

Skrevet af

Joachim Sperling

127 artikler

0 indlæg

Ny Alliance, Vesselbo, Carsten Mai, Ullum og en ko, der bare skal slagtes lige med det samme. Den ene vidunderlige historie afløser den anden. På den ene side kan jeg ikke lade være med at blive irriteret over historierne, men på den anden side er de så underholdende, at jeg heller ikke kan undvære dem.

Politiken - en ikke-historie går i selvsving

Tirsdag var hovednyheden i min morgenavis, at Eyvind Vesselbo med sikkerhed går til Ny Alliance. Onsdag var historien, at han alligevel vælger at blive. Kilden til Politikens historie er åbenbart Naser Khader, men hvordan kan Politiken så kategorisk skrive, at Vesselbo skifter, når det rent faktisk ikke sker? Ville det ikke være rart at have historien ordentligt bekræftet, før man sætter en mands politiske karriere på spil? Godt nok har den politiske journalistik flyttet sig siden Peter Mogensen og Ny Alliance, men måske skulle Politiken skrue lidt ned for spådommene, så avisen ikke bringer sig selv i fedtefadet.

 

Jess Myrthu - hvis du vil have et rigtig godt råd

Det var Jess Myrthu, der i en eller anden avis kom med det råd, at Naser Khader hellere måtte spytte ud med sandheden om samtalerne med Ejvind Vesselbo. Det var fantastisk rådgivning, for nu kan alle jo se, at Politikens historie var helt rigtig. Det ville have været dumt af Naser Khader at lade være med at udtale sig om samtalerne med Eyvind Vesselbo, for så havde Ny Alliance mistet værdifuld medieomtale, og Politiken havde stået helt alene med sin historie.

 

Carsten Mai - så kommer du med sikkerhed i centrum

Carsten Mai er et af mine store idoler. Han er eminent til at få sine kunder i fokus og altid god for en kreativ løsning. Et eller andet sted har jeg ham mistænkt for at have aftalt hele forløbet i Citymail-PostDanmark affæren på forhånd med Citymail. For det er jo Citymail, der virkelig er blevet positioneret her. Sagen repræsenterer vel godt 90 pct. af Citymails samlede medieomtale de sidste 12 måneder, og Citymails direktør Jarle Trandokken kunne næppe have fundet en bedre sag at markedsføre sin virksomhed på: Postmastodont udnytter miniputs forretningshemmeligheder til egen vinding. Til gengæld står PostDanmark rigtig skidt - nu uden kommunikationschef og uden Carsten Mai og Dr. Kristiansen. Jeg ser frem til en rigtig spændende retssag om fogedforbudet.

 

BT - en avis, du ikke kan nå

Arne Ullum er en presset mand oven på det mislykkede karaktermord på Morten Messerschmidt. Det var ikke sjovt for Ullum at blive stegt for åben skærm af Henrik Qvortrup og Poul Madsen, og det kan navnlig ikke være spor sjovt at se frem til at tabe en retssag mod Dansk Folkeparti. Jeg bliver irriteret, hver gang jeg ser Ullum åbne munden, men det har været helt befriende at følge, hvordan Ullum langsomt, men sikkert har tabt sin historie på gulvet med et brag.

 

Skummetmælkskoen - en ko, der skal slagtes nu

Jeg ved det - det handler hverken om aviser, politik eller Ny Alliance, men jeg kan ikke lade være, for Time to Market, fedmeproblematik og genmodificering går op i en højere enhed med denne nye ko-type, der producerer mælk næsten helt uden fedt. Men det er en syg ko, der ikke har fedt i sin mælk, for mælkefedtet indeholder alt det, der gør mælken sjov at drikke. Få så slagtet den ko, og lad os få noget ordentligt mælk.

Relaterede artikler

General Poulsens politiske deroute - Jørgen Poulsen var en eminent generalsekretær i Røde Kors, der var respekteret af befolkningen, men han blev på rekordti...

Giv din stemme

5 stemmer
4,4/5

Kommentarer

Få nyhedsbrev

60 JOB

Pressemedarbejder

Se alle job Indryk job

Få nyhedsbrev

Job

Tilbudskoordinator

Frist: 26. september

Pressekonsulent og taleskriver

Frist: 26. september

Studentermedhjælper

Frist: 28. september
Se alle job Indryk job

Få nyhedsbrev

Alt hvad du behøver at vide om kommunikation i din indbakke.

Ud over nyhedsbrevet får du max to andre faglige e-mails om ugen.