Digital rekruttering og udvikling

Skrevet af
Udvælgelse af nye medarbejdere bestemmer, om virksomheder får succes eller fiasko.

Medarbejdere skal være villige til at forholde sig til forandringer og hurtigt kunne sætte sig ind i nye tanker. Det er betingelsen for at kunne skabe nye produkter/koncepter og på den måde arbejde for, at virksomheden opretholder og styrker sin position.

 

Det kræver medarbejdere, som hurtigt kan glide ind i virksomheden og sætte sig ind i nye opgaver. Personer som forstår konstant at udfordre og forbedre de ydelser, virksomheden leverer til kunderne. Den udfordring kommer ikke fra toppen men i høj grad fra medarbejderne. Derfor er det vigtigt, at ledelsen i vidensvirksomheder forstår empowerment. Og når de rekrutterer, skal de gå efter kvaliteter som ansvarsfølelse og selvstændighed hos de kommende medarbejdere.

 

Vurderingsgrundlaget er ikke tests men samtale og dialog, når man vælger medarbejdere. Når virksomhederne lægger stor vægt på personlighed fremfor teoretisk viden, er det nødvendigt at uddanne og løfte de nye medarbejdere til det ønskede vidensniveau.

 

Uddannelsen sker i mange virksomheder via e-learning, som er uddannelse støttet af internetværktøjer. Medarbejderne vinder fordele af at kunne uddanne sig, når tiden tillader det, og virksomheden skal opretholde et absolut tidssvarende undervisningsmateriale. Samtidig er vigtigt at vedligeholde en elektronisk oversigt over medarbejdernes kompetencer, kurser m.m. som giver det rette grundlag for rekruttering.

 

Relaterede artikler

At rekruttere i demografisk modvind - I 2007 vil der, for hver medarbejder, som træder ind på det amerikanske arbejdsmarked, være tre, som forlader det. I 201...

Giv din stemme

5 stemmer
4,4/5

Kommentarer

Få nyhedsbrev

52 JOB

Kommunikatør

Se alle job Indryk job

Job

Studentermedhjælper

Frist: 24. januar

Kommunikationskonsulent

Frist: 24. januar

Studentermedhjælper

Frist: 26. januar
Se alle job Indryk job

Få nyhedsbrev

Få nyhedsbrev

Alt hvad du behøver at vide om kommunikation i din indbakke.

Ud over nyhedsbrevet får du max to andre faglige e-mails om ugen.