Dagens medarbejdere dagen efter

Skrevet af

Redaktionen Kforum

1011 artikler

57 indlæg

De blev købt for millioner, som drejede det sig om en italiensk fodboldklub på opkøb. De blev solgt som en arrogant elite, der skrev til folk, som kunne tænke. De var ansat i 33 dage inden det gik galt. Efter konkursen forsvandt de fra Holmen. K-forum satte sig for at finde dem dagen efter Dagen. Trods et surt journalistisk arbejdsmarked tyder alt på, at de har klaret sig godt.

Redaktionschef på Dagens kulturredaktionen Anders K. Sørensen arbejder som freelancer.

Anette Kokholm er ansat som studievært på Gomorgen Danmark halvdelen af ugens hverdage i fast makkerpar med Ole Stephensen.

Benjamin Holst arbejder pt. i Moskva for et britisk forlag, der vil lancere et nyt blad på det russiske marked.

Charlotte Harder har siden midt i januar været ansat på DR Nyheders erhvervsredaktion,
som hedder DR Nyheder Penge.

Christian Bundegaard er vendt tilbage til stablerne i sit arbejdsværelse i Genève. Han lever af et legat fra statens Kunstfond og er i gang med en roman og nogle essays.

Dagens fodboldreporter Christian Frederiksen er gået freelance med kunder som TV3, Tips-bladet og uefa.com.

Dagens nyhedsredaktør Claus Dithmer er fra medio februar tiltrådt en stilling som redaktionschef på Urban

Frederik Wiedemann underviser i faget Danish Politics and Society på Danish International Study Program (DIS). Han arbejder desuden også som IT-konsulent.

Henrik Keith Hansen er blevet ansat som nyhedsredaktør på TV-Avisen i en dobbelt jobfunktion: Dels som vagthavende redaktør på dagens udsendelser og dermed den ansvarlige for disse udsendelser, dels med ledelsesopgaver i organisation og kommunikation.

Henrik Kjerrumgaard skriver en artikel i ny og næ på freelance plan.

Jakob Albrecht er blevet ansat som chefkonsulent på Danmarks Pædagogiske Universitet i en tidsbestemt ansættelse. Her skal han lave kommunikationsstrategi for DPU.

Jasmina Nielsen arbejder freelance som journalist fra New York, bl.a. for Berlingske Tidende.

Jens Langergaard arbejder nu i DSB Kommunikation som souschef.

Jørgen Staun er i Moskva.

Kerrin Linde tiltræder paa Ritzaus nyhedsbureauets udlandsredaktion 1. maj. Fra august skal hun være korrespondent i Berlin for Ritzau.

Kresten Schultz Jørgensen er blevet Kommunikationschef på Det kongelige Teater.


Kristian Ditlev Jensen arbejder hjemme med
en roman, en oversættelse og anmeldelser af litteratur.

Kristoffer Gravgaard har siden Dagens konkurs været ansat som freelancer på metroXpress som redaktionssekretær. Desuden har han brugt tid på at færdiggøre sit speciale i journalistik på RUC og passe to små lokalaviser: Strandvejens Lokaltidende og Lokalavisen Kartoflen.

Maria Mackinney arbejder som freelance journalist for magasiner, har oversættelsesopgaver for reklamebureau og client publishing firmaer og laver andre ting som fx videopostkort til Aids Fondets show i april.

Minna Skau har siden begyndelsen af februar arbejdet som freelancer i London med en fast aftale med Politikens udlandsredaktion om at dække Storbritannien og Irland - og en mindre aftale med Radioavisens ugemagasin Refleks.

Nikolaj Thomassen er sammen med Mads
Brügger
ved at skrive en bog om DAGEN. Bogen udkommer på People Press til foråret.

Oliver Stilling arbejder som kulturjournalist og er nu medredaktør af Bertelsen på DR Radio.

Per Borregaard ansat som Redaktionschef og Jonas Kuld Rathje chefredaktør på et projekt for forlaget Benjamin.

Signe Løntoft er freelance journalist.

Stig Ørskov, økonomiredaktør, er tilbage på Politiken som skrivende. Rygter vil vide at han ved at skrive en stor biografi om en dansk erhvervsmand som bor tæt på dronning og kan lide opera.

Troels Mylenberg fra Weekend avisen er blevet politisk redaktør/politisk redaktør på Ekstra Bladet

Mikael Baden er nu ansat som pressekonsulent i Danmarks Lærerforening

Iben Albinus skriver for Berlingske Tidende og forskellige magasiner og tidsskrifter. Hun arbejder desuden for Natfilmfestivalen som projektleder.

Søren Funch fik arbejde på Berlingske Tidende, hvor han er ansat som journalist på erhvervsredaktionen.

Louise Alling Skaarup er stud.comm. på RUC. Hun er pt. i praktik i Egmonts afdeling for Corporate Communications.

Lars Trier Mogensen skriver ledere og boganmeldelser på freelancebasis for Information.

Ralf Christensen er pt. på freelancekontrakt hos Politiken. Herudover er han vært, redaktionsmedlem og producent på musikprogrammet Radium på P2.

Ida Ebbensgaard er tilbage som studerende på kandidatuddannelsen ved Syddansk Universitet. Derudover er hun freelancer, primært for Højskolebladet.

Malene Haakansson har fået et vikariat som journalist i Folkekirkens Nødhjælp.

Jakob Elkjær blev per 1. januar ansat som reporter på Ritzaus Christiansborgredaktion.

Dorte Langberg har fået sit gamle arbejde på Politikens udlandsredaktion tilbage. Hun arbejder som oversætter, men kun på halv tid.

Stine Carsten Kendal er igen tilknyttet Information og arbejder som freelancer for diverse magasiner.

Rune Skyum-Nielsen arbejder på Mediebureauet InMente, hvor han blev ansat per 1.
februar. Her skriver han om kultur til en række af bureauets kunder.

Relaterede artikler

Schultz Jørgensens fornemmelse for kvalitet - K-forum tog ud for at høre historien bag Danmarks nye dagblad som udkommer i slutningen af oktober til 17 kr. pr.stk. De...
Dagen derpå - Dagbladet Dagen havde valgt sit navn for de gode sloganmuligheder. Mest er de nu blevet udfoldet efter dets sandsynlige ...
Pressens blinde vinkel - behov for selvrefleksion - Det er den 29. december 2002, og Berlingske Tidendes erhvervsredaktion gør status over årets op- og nedture i dansk erhv...
Guldkæder, fede biler og perkerdansk - Nyt glossy, glittet magasin fra Mads Brügger. Döner Magazine, et blad ”til de nye danskere med attitude”, skrevet på per...
DAGENs design — og morgendagens - DAGEN er omme, og avisen gået ned. DAGENs 41 aviser er historie nu. Pressehistorie. De er læst og glemt, og DAGEN vil i ...
Kresten og den udydige brand religion - Virker branding? Kommunikationen er over alt - men den gør tilsyneladende ringere og ringere indtryk. RÆSON bringer nu ...
Kresten er tilbage - Jeg hørte for snart lang tid siden om Kresten Schultz Jørgensen og hans nye bogprojekt:" Magt og Mirakler", der efter si...
Kresten, Kvas & Coca-Cola - Kresten Schulz Jørgensen, gør i sin nye bog op med sin egen branche og sit eget fag. I hvert fald dem der mener at kommu...
DAGEN II? - Alt gik efter planen indtil for få dage siden. Nyhedsavisen var framed som fremtidens indlysende ide. På kort tid var de...

Kommentarer

Få nyhedsbrev

33 JOB

Projektleder

Se alle job Indryk job

Job

Engagementschef

Frist: 6. februar

Studentermedhjælper

Frist: 19. februar

Kommunikatør

Frist: 23. februar
Se alle job Indryk job

Få nyhedsbrev

Få nyhedsbrev

Alt hvad du behøver at vide om kommunikation i din indbakke.

Ud over nyhedsbrevet får du max to andre faglige e-mails om ugen.