Dagbog fra valgkampen: René La Cour Sell

Skrevet af
Da valgrygterne for alvor gik i gang i formiddags krydsede jeg fingre for, at det ikke blev udskrevet. Dels er jeg og Ny Alliance slet ikke klar og dels har jeg lige i øjeblikket travlt med så mange andre fornuftige ting.

Kl. 13.04 var det dog en realitet. Der gik ikke mange minutter før en sælger ringede og spurgte om jeg ville købe mig til, at mit navn og min hjemmeside kommer højt på listen, når der googles. Herefter ringede TV2 Øst og ville have mig i studiet til i aften. Jeg ringede til Gitte Seeberg, da det er hende der stiller op i Storkreds Sjælland. Gitte var i Strasbourg. Jeg tog så kontakt til Thomas Torpe, der også stiller op i storkreds Sjælland og stillede ham i forslag til TV2 Øst. Og så strømmede det ellers ind med sms’er og telefonopkald fra folk, der udtrykker støtte og vil hjælpe.

 

Jeg gik forbi Ny Alliances kontor, her var der hektisk travlhed. Naser var midt i interviews. Jeg fik nogle foldere og et par bagsidestreamers. Min valgplakat er endelig færdig klar til tryk.

 

 

 

Plan A har været at lade medlemmerne i Ny Alliance stemme om, hvem der skal være folketingskandidater. Den procedure ville først være færdig op mod jul. Nu da der er udskrevet valg anvendes plan B. Det indebærer at spidskandidaterne udpeges af stifterne og at bestyrelserne i de 10 storkredse i løbet af i morgen beslutter øvrige kandidater i storkredsen. I min storkreds Københavns Omegn er der 13 kandidater der har meldt sig – der skal kun bruges 9. Bestyrelsen og kandidaterne mødes i morgen aften.

 

Kl. 17 var jeg ude og spille fodbold med min datter Sara, jeg er hjælpetræner i FC Lejre. Kl. 19 var jeg til møde på Sct. Josephs skole i Roskilde, hvor min datter Amalie skal starte til sommer. Mens jeg var til møde ringede Ritzau til min telefonsvarer for at få bekræftet, at jeg stiller op. Da mødet var færdigt var det for sent at ringe tilbage. Og så vil jeg ikke selv melde noget ud før det er helt officielt. Det bliver det i løbet af torsdagen.

 

Kl. 22 kom jeg hjem til min kompagnon i Normativ A/S, Henrik Wagn for at tage hul på planlægning af valgkampen. Hvad skal der til for at blive valgt? Vi brainstormede og diskuterede valgplakaters store arbejdsbyrde og omkostning overfor en tvivlsom effekt. Første opgave er folder og hjemmeside. Vi diskuterede til jeg segnede.

 

Der er umådelig kort tid til valgdagen. Vi skal nok nå det.

Relaterede artikler

General Poulsens politiske deroute - Jørgen Poulsen var en eminent generalsekretær i Røde Kors, der var respekteret af befolkningen, men han blev på rekordti...
Ny Alliance – The Movie! - ”Det var det”, sagde Naser Khader, efter at han kort efter nytår 2009 ringede og meddelte Anders Samuelsen, at han forlo...
Guldbrandsen om Dagbogen - Christoffer Guldbrandsen har lavet en ny dokumentarfilm. Denne gang om Ny Alliance. Vi har spurgt ham, hvad filmen handl...
Haves: kommunikation, ønskes: ideer - At mestre det politiske håndværk kræver store kommunikative evner, ingen tvivl om det. Men politik udspringer ikke af ko...

Kommentarer

Få nyhedsbrev

40 JOB

Kommunikationskonsulent

Se alle job Indryk job

Få nyhedsbrev

Få nyhedsbrev

Alt hvad du behøver at vide om kommunikation i din indbakke.

Ud over nyhedsbrevet får du max to andre faglige e-mails om ugen.