Julegaver, der gør dig mundlam
Gak gak gaveregn

Gaveidéer fra Kforum til dig. Listen over de mest crazy, absurde, langt ude julegaver. Her er en gulddildo C-3PO-style. Star Wars er både for børn og voksne.

Skrevet af

Julie Kolbeck
Redaktør

15 artikler

0 indlæg

Julen er hjerternes, men også gavernes fest. Hvis du endnu ikke har fået shoppet de sidste julepakker, så fortvivl ej. Kforum bringer nu listen over årets mest dødssyge, mentalt forstyrrende og (u)sexede julegaveidéer. Glæd eksempelvis dine venner og familie med en dåse enhjørningekød, et sæt afstressende gummiklunker eller en forførende Trump-poesibog. Det var så lidt.
Kforum erfarer, at man i Magasin nu kan entrere med en julegaveshopper, der kan gøre alt det skønne og sjove for én, nemlig at finde de helt rigtige gaver til ens kære, mens man drikker et glas billig gløgg i et blegt hjørne af varehuset. Er du ikke fan af idéen, kan du herunder meget nemt finde inspiration til, hvad der kan glæde dine nærmeste. Og bagefter købe dem helt selv. 
 

De lystige gaver:
 

Star Wars-sextoys
Det seneste skud på Star Wars-stammen, The Last Jedi, har netop fået premiere i de danske biografer, og det kunne vel næppe komme som en overraskelse, at det ville kaste en del cross-promotion af sig.

Fashionbrandet Rag & Bone har lavet en Star Wars-kollektion, Nestlé lægger Star Wars-plastikhabengut i deres morgenmadsprodukter, og Vanity Fair har skudt en The Last Jedi-billedserie.
 
Mere overraskende er det måske, at ”legetøjsproducenten” Geeky Sex Toys fra Brisbane i Australien har benyttet lejligheden til at lancere Star Wars-sexlegetøj. Og dog. Man kunne måske have set den komme efter sidste års uskyldssmadrende Pokémoan-serie.
 
Så mangler du stadig en gave, der tager kegler, til fruen eller husbonden, så lad dig forføre af den mørke side og kast dig ud i julenatten med lasersværdspisk, Space Station-gag ball og Darth Vibrator.
 
Leder du derimod efter en gave til vennen eller veninden, der tager turen ind i galaksen alene, kan du med fordel anskaffe den penetrerbare Hand Solo eller den grønne Dildoda.
 

May the Force be with you.
 
Gummiklodser
Leder du efter den helt rigtige gave til arbejdsnarkomanen, der har alt? Fortvivl ikke længere: Det spanske kreative bureau Imaginarte har skabt et sæt gummiklunker, som kontoransatte kan montere under deres skriveborde og give en kærligt klem fra tid til anden for at afhjælpe stress.
 

Produktet hedder Niceballs og går under taglinen ”Be productive whilst you touch your balls”.  
 
Penis-sæbe
Er du i tvivl om, hvad du skal lægge under træet til din singleven eller -veninde, og er budgettet overskredet for længst, så må man ty til plattere metoder: En stor, venet penisformet sæbe med tilhørende sugekop, så den står fast, når du gnider sæbe i hånden.
 
Fra testikler til fusselader
Til fodfetichisten kan man frekventere et par silikonefødder til den nette sum af 1.400 danske kroner. Opgraderinger såsom virkelighedstro negle, illuderende følelse af ægte hud, lyserøde hæle og livagtige blodårer kan tilkøbes. 
 
Få fod på din julegave med et sæt ultrarealistiske fødder.
 

Gaver til den kræsne læsehest:
 

Bogen med de ringeste boligbilleder
Skal én af dine bekendte sælge sin bolig, så indeholder denne bog solid not-to-do-inspiration, når det gælder fotografering. Bonus-insidertip: Billede af dit badeværelse med gigantisk svastika-klinkemotiv er ikke EDC-billedemontage-material.
 
Har du et vinduesparti, der ligner fallos, så undlad gerne at vise det i ejendomsmæglerens portfolio.
 
Lortebøger
Med catchfrasen ”Lad ikke nummer 2 forhindre dig i at være nummer 1 på dit arbejde” vejleder førstehjælpsbogen How to Poo at Work dig ud af lortesituationer såsom ’Din chef er i båsen ved siden af’, ’Toilettet stopper’ og ’Der er ingen toiletpapir’.
 
Er din farfar derimod kæmpefan af alenetid på det lille hus, så skænk ham bogen Kama Pootra, der guider ham i 52 ’mindblowing ways to poop’.
 
Der er altid en bog til dig – uanset om du vil skjule afføringsakten eller omfavne den.
 
The Beautiful Poetry of Donald Trump
Skid hul i Tennyson, Rilke og Plath. Trump har sat sig for at ”make poetry great again”. I denne 144 sider lange stemningsfulde digtsamling – kærligt sammensat af The Donalds tweets og taler – dykker man ned i præsidentens besjælede og revolutionære lyriske blik på universelle tematikker såsom penge, kærlighed, intelligens, skønhed og mexicanere.  
 
Nogle gange er man 'sad'. Andre gange er alting 'great'. Trumpoesi er der for dig og alle dine følelser.
 
Bogen, du ikke bør onanere til 
Har du en ven med en forhøjet libido og hang til billedbøger, så er bogen Images You Should Not Masturbate To et sikkert julegavehit. Denne tilsyneladende simple, men dog mærkværdigt dragende publikation, som består af en tilfældig billedsamling af alt fra kvælning af kylling, over mand i kaninmaske til negleklipperi, er visuelt skræddersyet til at dræbe selv det stærkeste sexdrive.
 
’Hvorfor?’, spørger du. ’Hvorfor ikke?’, svarer vi. 
 
Brexit Cookbook
Glæd din engelske grandkusine med denne anglofile Brexit-venlige kogebog, der fordømmer pizza og croissanter, men forguder patriotiske fish & chips og shepard’s pie.
 
Keep calm and cook on.
 

De "for-mærkelige-til-en-beskrivelse"-gaver:

 
Politiske dukker
Bring dit barn både glæde og dannelse med disse politiske '21st century bastards'-dukker, der tilmed er udstyret med justérbare lemmer og moral. Vælg mellem Action Vlad (Putin), "biggest ever toy, period" Easy D-onald og Ham-Face Dave (Cameron).
 
Det bliver et fucked-up teselskab.
 
Fart First Aid
Her er gaven, du giver til dig selv ved at give den til andre: Subtle Butts prutlugtsneutraliserende filtre. De bløde filtre – som består af antimikrobiel karbon – placeres på indersiden af underbukserne og afholder angiveligt alskens lugtgener fra at undslippe indercirklen. 
 
Fart a lot — smell not!
 
Unicorn-parfume + -kød
Er der en enhjørningentusiast i din familie? På det regnbuefarvede marked kan du finde et utal af undergrundsmerch, lige fra enhjørningeparfumer til enhjørningekød.
 
Hvis du gruer for, at Ministeret for Magi vil kyle dig fluks i Azkaban for at indtage forloren enhjørning, så kan du med fordel holde dig til den mere uskyldige 'unicorn scent'.
 
Emoji-svupperen
Forkæl ham eller hende, der aldrig ønsker sig noget, med denne moderne meta-gave: lorte-emoji-svupperen
 
Nej, det er ikke chokoladesoftice.
 

De absurd skamløst dyre gaver:
 

Louis Vuitton-skateboard
Hvis din søn eller lillebror er skater, så ville Louis Vuittons skateboard med tilhørende kuffert helt klart blive et hit. Skateboardet – der i øvrigt er inspireret af 80'ernes graffitimaler og modedesigner Stephen Sprouse – står til 52.000 kr. 
 
Skateboardensemblet koster 52.000 kr. En pris, der må siges at ramme målgruppen spot-on.
 
Guld-snørrebånd
Hvis du er godt ved muffen og ønsker at forkæle din kæreste med en gave, der både er eksklusiv og unik, så kunne du jo overveje Mr. Kennedys snørrebånd af guld til små 120.000 kr. Snørrebåndene produceres kun i et meget begrænset omfang (10 styks), leveres af sikkerhedsvagter, uanset hvor i verden du befinder dig, og snøres ovenikøbet for dig.
 
De fåes i øvrigt også i sølv til kun 19.000 kr.
 
Hundehalsbånd
Menneskets bedste ven skal også vide, det er jul. Dette Amour, Amour-hundehalsbånd, som består af 1.600 diamanter, hvidguld og krokodillelæder, er blevet beskrevet som "the Bugatti of dog collars" af Forbes og koster små 20,3 millioner kroner.
 
Det er ikke en ordentligt gave, før den er hundedyr.
 
 
BONUS: Gaven til den politisk interesserede med hang til galgenhumor:
 
I fald du ikke liiige fik set den amerikanske valgkamp 2016.
 
 
Glædelig jul og godt byt'år!
 

Relaterede artikler

Je suis yuccie - Yuccien er det spritnye miks af glad kapitalist og kreativ luksushippie. Her forenes yuppien og hipsteren. Men hvordan u...
Glem aktier. Invester i sneakers - Der er godt nyt til sneakers-lovers og private investorer. Nu er det slut med at ærgre sig over, at man aldrig fik købt ...
Middelklassens overdådige fortrængning - I disse septemberuger vil en masse københavnske familier få at vide, at de fremover ikke vil have råd til at bo, hvor de...
Hvilken træningstype er du? - De sidste par år har fitnesskrigen raset i hele landet. For træning er ikke bare træning. Det er både en livsstil og en ...
Den værste julegave til dit barn - Shitstorme som #toyfail og #HellNoBarbie ønsker at værne om barnets privatliv, når de tager kampen op med tech-giganter,...
Lykken er luksusskod - Måske fik vi ikke den Tesla, den strandvejsvilla, de Noma-besøg og de designerting, som vi ønskede os af livet – men pyt...
Vindere har velstandsvom - Glem alt om sixpack – succesfulde mænd har en tyk tegnebog og en blød mave. Velkommen til endnu et uopnåeligt kropsideal...
Uhyggelig dårlig responsstrategi? - Tivoli i København befinder sig netop nu i en shitstorm om forlystelsen Det hjemsøgte børnehjem, der er ganske interessa...
Johnnys nye shampoo - Det kunne have været en aprilsnar – og en af de bedre af slagsen. Da nyheden indløb om, at Johnny Madsen ville lancere e...
Har du hørt om hearables? - På en eller anden måde er hovedtelefoner blevet allestedsnærværende. På cykelstien, i supermarkedet, på arbejdspladsen, ...
Hele verden lige ved hånden - Det skal være let at gå til, let at forstå og let at bruge. Convenience-tendensen ændrer ikke kun vores vaner og forvent...
Brand igennem med jord, vind og vilde urter - Konstruktionen af nordisk regionalisme er en stærk tendens som udgangspunkt for Nordic branding, men har vi egentlig for...
Årets k-folk: Brænd alt ned, og start forfra! - Her er Kforums uforskammede, uforudsigelige og udskældte liste over årets kommunikatører. Ofte efterlignet, aldrig kopie...

Kommentarer

Få nyhedsbrev

45 JOB

Kommunikationskonsulent

Se alle job Indryk job

Job

Praktikant

Frist: Hurtigst muligt

Presse- og Kommunikationsrådgiver

Frist: 31. marts

Kommunikationskonsulent

Frist: 12. april
Se alle job Indryk job

Få nyhedsbrev

Få nyhedsbrev

Alt hvad du behøver at vide om kommunikation i din indbakke.

Ud over nyhedsbrevet får du max to andre faglige e-mails om ugen.