Årets personaleblad

Skrevet af
Københavns Lufthavn A/S’s personaleblad CPH blev kåret som årets bedste personaleblad. Ikke nok med dette vandt de også prisen for at være det bedst redigerede personaleblad. Det skete på Dansk Personalebladsforenings generalforsamling. Her følger begrundelsen for hæderen.

Fokus på den hele medarbejder
Personalebladet CPH er utrolig velredigeret. Det viser sig som en god variation og balance i indholdet. Artiklerne spænder fra virksomhedens etiske, seniorpolitiske og miljøpolitiske værdier til beskrivelse af konkrete funktioner i virksomheden. Personalebladet giver også en god præsentation af de menneske, der arbejder i virksomheden. Og ofte i en form, der kombinerer forskellige vinkler, så det ikke udelukkende bliver artikler om virksomhedens hensigter, men også om virksomhedens praksis over for medarbejderne og den omgivende verden. Og man viger ikke tilbage for at behandle et kontroversielt emne som sygdom og den enkeltes forhold til ledelsen og kollegerne.

God koordinering af Intranet og medarbejderblad
Desuden spiller bladet godt sammen med virksomhedens Intranet. Det viser sig på tre måder. For det første med artikler om, hvordan medarbejderne bruger nettet. For det andet ved besvarelse af læserbreve om Intranettet. For det tredje ved at henvise til Intranettet i artiklerne i bladet. CPH personalebladet er kort sagt et højt kvalificeret bud på et godt personaleblad. For CPH udfylder på eksemplarisk vis sin rolle ved at kombinere et nyheds- og fakta orienteret Intranet med det mere kulturbærende, magasinprægede personaleblad.

Andre priser
På Dansk Personalebladsforenings generalforsamling blev også uddelt en række andre priser.Prisen for bedste sprog gik til bladet Notabene fra Frederiksberg Kommune. Prisen for bedste layout fik Indblik, der udgives af Sundhedsforvaltningen i Københavns Kommune.

Her kan du se en Pdf-fil af CPH

Relaterede artikler

Årets personaleblad bygger Bro i Gladsaxe - Broen. Et personaleblad i Gladsaxe. På forsiden: En skaldet mand. Munden er forvrænget. Næsen al for stor. Som om han ki...
Årets kommunikatører 2010 - Her kommer Kforums uforudsigelige, udskældte liste over årets kommunikatører. Til alle, som synes Billy Adamsens comebac...

Giv din stemme

6 stemmer
4,2/5

Kommentarer

Få nyhedsbrev

35 JOB

Strategisk rådgiver – Corporate Communications

Se alle job Indryk job

Få nyhedsbrev

Få nyhedsbrev

Alt hvad du behøver at vide om kommunikation i din indbakke.

Ud over nyhedsbrevet får du max to andre faglige e-mails om ugen.