Årets mester i sort tale fundet

Skrevet af

Charlotte Rau Jacobsen

311 artikler

0 indlæg

Donald Rumfsfeld fik prisen "Foden i munden" for bedste sort snak i år

"Jeg ved, jeg intet ved", sagde Sokrates poetisk, men det kan naturligvis også siges noget mindre elegant. Og en imponerende gang sort snak af denne skuffe har netop sikret den amerikanske forsvarsminister Donald Rumfsfeld den engelske pris "Foden i munden", der gives til personen, der er kommet med årets mest forvirrende citat:
- Rapporter om, at der ikke er sket noget, er altid noget, jeg er interesseret i, for som vi ved, er der ting, vi ved, vi ved, altså det vi ved, vi ved. Vi ved også, at der er noget, vi ved, vi ikke ved, altså det vil sige ting, vi ved, vi ikke ved. Men der er også nogen ting, vi ikke ved, vi ikke ved - de ting vi ikke ved, vi ikke ved, sagde Donald Rumfsfeld i år om situationen i Irak, og det var nok til at sikre ham årets vinderpris. Andre emner kan dog også sikre sejren. Således var det en svada om dyreriget, der sidste år tog sejren hjem for skuespilleren Richard Gere.
- Jeg ved, hvem jeg er. Ingen andre ved, hvem jeg er. Hvis jeg var en giraf, og nogen sagde, jeg var en slange, ville jeg tænke: Nej, jeg er faktisk en giraf.

Berlingske Tidende 05-12-2003

Relaterede artikler

Årets kommunikatører 2010 - Her kommer Kforums uforudsigelige, udskældte liste over årets kommunikatører. Til alle, som synes Billy Adamsens comebac...

Giv din stemme

5 stemmer
4,4/5

Kommentarer

Få nyhedsbrev

42 JOB

Taleskriver

Se alle job Indryk job

Få nyhedsbrev

Få nyhedsbrev

Alt hvad du behøver at vide om kommunikation i din indbakke.

Ud over nyhedsbrevet får du max to andre faglige e-mails om ugen.

Vi bruger cookies for at give dig en bedre brugeroplevelse.