Twitter-ugen, der gik
#dkpol-pulsen (uge 47)

Skrevet af

Redaktionen Kforum

928 artikler

57 indlæg

Efter dårlige meningsmålinger for Alternativet har Uffe Elbæk nu fundet en ny målgruppe: Hong Kong. Kenneth Berth kan ikke li’ et spædbarn på 11 måneder. Kristian Hegaard beroliger folkemængden over ’vinterbolle-gate’.
Uffe Elbæk foreslår, at Danmark skal komme til Hong Kongs undsætning
I de sidste 30 dage har Elbæk tweetet eller retweetet ca. 17 gange om dagen.  Det er i gennemsnit mere end, hvad selv Donald Trump tweeter. Og i sær ét emne fylder for Alternativets formand. Nu, hvor man har opgivet at være klimapartiet, er man i stedet blevet til Hong Kong-partiet. I ugens løb har Uffe Elbæk tweetet ca. 40 gange om Hongkong, og til manges store overraskelse har han fundet en eller anden form for støtte. Det er i hvert fald Elbæk, der går med prisen for ugens mest likede tweet.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Kenneth Berth håber, at dansk barn af IS-kriger bliver ’succes som de andre somaliere’
Nyheden om, at et dansk spædbarn af en IS-kriger alligevel måtte vende tilbage til Danmark, har i ugens løb fornøjet Radikale politikere på #dkpol. Men Kenneth K. Berth var ikke fornøjet. Det nu forhenværende medlem af Folketinget betvivlede først, at barnet var dansk, klandrede den 11 måneder gamle baby for, at moren havde tilsluttet sig IS, og skar alle de danske somaliere over en kam ved at insinuere, at de er en fiasko.
 
 
 
 
 
 
Kristian Hegaard: Vi har det godt i DK, hvis vores største problem er ’vinterboller’
I en uge, hvor den amerikanske præsident nærmer sig en rigsretssag, hvor protesterne i Hong Kong nåede nye højder, og hvor Danmark kvalificerede sig til EM på hjemmebane, var den største nyhed på #dkpol – en skandale uden sidestykke – at Føtex havde kaldt en bolle for ’vinterbolle’ Og forståeligt jo! Den skal da hedde julebolle! Ligesom vinterferien skal hedde juleferien! De Radikales Kristian Hegaard tog så til tasterne for at berolige folkemængden, der stod foran Føtex med høtyve og fakler, og mindede dem om, at vi har det ret godt i Danmark, hvis en bolle kan bringe vores pis i kog.
 
 
 
 
Det var pulsen på #dkpol. 

Relaterede artikler

#dkpol pulsen (uge 45) - Simon Emil har haft et hæsblæsende år, men nu ser han Fremad. Pia Kjærsgaard er ikke fan af den pædofilbeskyttende venst...
#dkpol-pulsen (uge 46) - Pelle Dragsted nægter at falde for højrefløjens splittende pis. Vi skal derimod samle os, mod dem. Det skal nemlig være ...

Giv din stemme

6 stemmer
4,5/5

Kommentarer

Få nyhedsbrev

32 JOB

Kommunikationskonsulent

Se alle job Indryk job

Kursus

Styrk jeres leder- og linjekommunikation

Kurset er udsolgt - tilmeld dig hvis du vil på venteliste

Se alle Bliv klogere

Få nyhedsbrev

Kursus

Uddannelse: Rådgiver i intern kommunikation

Kurset er udsolgt - tilmeld dig hvis du vil på venteliste

Se alle Bliv klogere

Få nyhedsbrev

Alt hvad du behøver at vide om kommunikation i din indbakke.

Ud over nyhedsbrevet får du max to andre faglige e-mails om ugen.

Vi bruger cookies for at give dig en bedre brugeroplevelse.