Twitter-ugen, der gik
#dkpol-pulsen (uge 46)

Skrevet af
Pelle Dragsted nægter at falde for højrefløjens splittende pis. Vi skal derimod samle os, mod dem. Det skal nemlig være slut med al den ’os mod dem’-retorik! Özlem Cekic kalder berøringsangste danskere for berøringsangste, der i berøringsangste svar beviser, at de ikke er berøringsangste. #dkpol samler sig om det jødiske samfund og forkaster enhver form for jødehad.
Pelle Dragsted nægter at hoppe på højrefløjens pis
Den københavnske Venstre-borgmester Cecilia Lonning-Skovgaard har i ugens løb kaldt nyuddannede for luddovne og bedt dem om at tage et job i Netto. Det ville venstrefløjens Che Guevara, Pelle Dragsted, slet ikke høre på. Under hashtagget #solidaritet opfordrede han alle til ikke at hoppe på højrefløjens splittende pis. Højrefløjen svarede.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Özlem Cekic i modvind for at kalde danskerne berøringsangste over for alkoholkulturen
Tidligere medlem af Folketinget for SF Özlem Cekic pointerede tidligere på ugen, at danskerne, ifølge en ny rapport, i gennemsnit drikker omkring 9 liter ren alkohol om året. Hun tilføjede, at det største problem nok var, at danskere generelt er ret berøringsangste, når det kommer til alkoholkulturen. Dele af Twitterdanmark tog selvfølgelig krænket til tasterne, og Cekic blev forklaret, at sådan skal hun under ingen omstændigheder snakke til #dkpol. For alle ved, at den bedste måde at modbevise, at man er berøringsangst, er ved at blive sur og kalde folk navne.
 
 
 
Twitter kan også være samlende – varme tanker til det jødiske samfund i Danmark
Ugen på #dkpol har været fyldt med varme hilsner til det jødiske samfund i Danmark. På 81-årsdagen for Krystalnatten blev flere jødiske familier chikaneret og mange jødiske grave vandaliseret af nynazister landet over. Fra alle fløje blev der i ugens løb støttet op om ét centralt budskab: Nazismen og jødehad hører ingen steder hjemme i Danmark. Her blot få af de mange vamre tanker: 
 
 
 
 
 

Relaterede artikler

#dkpol pulsen (uge 45) - Simon Emil har haft et hæsblæsende år, men nu ser han Fremad. Pia Kjærsgaard er ikke fan af den pædofilbeskyttende venst...
#dkpol-pulsen (uge 47) - Efter dårlige meningsmålinger for Alternativet har Uffe Elbæk nu fundet en ny målgruppe: Hong Kong. Kenneth Berth kan ik...

Giv din stemme

7 stemmer
4,6/5

Kommentarer

Få nyhedsbrev

42 JOB

Seniorrådgivere

Se alle job Indryk job

Få nyhedsbrev

Få nyhedsbrev

Alt hvad du behøver at vide om kommunikation i din indbakke.

Ud over nyhedsbrevet får du max to andre faglige e-mails om ugen.

Vi bruger cookies for at give dig en bedre brugeroplevelse.