Tjekliste til den gode k-rådgiver
Den betroede rådgivers 22 karakteristika

Skrevet af
Maister, Green & Galford - forfatterne bag bestselleren 'The Trusted Advisor' lister 22 punkter, som den betroede rådgiver bør besidde. Hvor mange besidder du?
I den moderne organisation skal du kunne mere og andet end at kommunikere. Du skal være relationsskaber og bindeled mellem ledelsen og medarbejderne. Så hvis du ikke allerede er i gang med at udvikle dig i rollen som rådgiver, så er det på høje tid.
 
Som rådgiver kan du nemlig være med til at sikre, at organisationen hele tiden hjælper med at løse ledelsens allermest forretningskritiske udfordringer. Men det kræver selvfølgelig, at du kommer med på råd, når de vigtigste beslutninger skal tages.
 
I håndbogen ’The Trusted Advisor’ giver forfatterne Maister, Green & Galford en række konkrete tips til, hvordan man kan arbejde med sin rolle som betroet rådgiver i praksis.
 
De har bla. udviklet en tjekliste med 22 punkter, som den betroede rådgiver besidder.  
 
Kør musen henover de forskellige punkter på billedet nedenfor og bliv klogere på de 22 karakteristika. Måske de kan inspirere dig til at finde ud af, hvordan du bliver opfattet, og hvor du kan arbejde mere strategisk med din rolle som rådgiver.
 
 
 
Hvis du vil trænes i at blive en endnu stærkere rådgiver - af branchens dygtigste eksperter - så har vi et intensivt og eksklusivt forløb til dig. Fem moduler inklusive eksamen, sparring og feedback undervejs og undervisning med udgangspunkt i dig og din organisation. 

Relaterede artikler

Din virksomhed bløder af dårlige beslutninger - Adfærdsøkonomi er med Kahnemans 'Thinking, Fast and Slow' blevet en disciplin, som enhver, der tager sin business alvorl...

Giv din stemme

5 stemmer
4,4/5

Kommentarer

Få nyhedsbrev

57 JOB

Marketing- og Projektkoordinator

Se alle job Indryk job

Få nyhedsbrev

Få nyhedsbrev

Alt hvad du behøver at vide om kommunikation i din indbakke.

Ud over nyhedsbrevet får du max to andre faglige e-mails om ugen.