Speciale om kontormiljøer
Påvirker kontormiljøer vidensdeling med kollegerne?

Skrevet af
Hvordan påvirker kontormiljøer vores daglige samarbejde og vidensdeling med kollegerne? Det bliver besvaret i dette speciale på basis af kvalitative data om 26 medarbejderes brug af deres kontormiljøer.
Hvordan påvirker kontormiljøer vores daglige samarbejde og vidensdeling med kollegerne? Og hvorfor taler vi egentlig mere sammen i det åbne kontorlandskab?
 
Det er nogle af de spørgsmål, som bliver undersøgt og besvaret med specialet "Interaktion i det åbne kontorlandskab", hvor jeg på basis af kvalitative data om 26 medarbejderes brug af deres kontormiljøer har formuleret en teori om, hvordan den moderne vidensmedarbejder interagerer i det åbne kontorlandskab og bruger omgivelsernes rådighedsmuligheder.
 
Herigennem fremhæver specialet, at de fysiske omgivelser spiller en afgørende rolle for den interne dynamik i virksomheder, hvor fx placeringen af skrivebordene og størrelsen på tekøkkenerne har en betydelig indflydelse på skabelsen af relationer og udvekslingen af viden.
 
Læs hele specialet her
 
Specialet er skrevet af Thomas L. W. Toft, Københavns Universitet, Dansk, og har fået karakteren 12. 

Relaterede artikler

Free-seating: Hvem har nappet den gode plads? - Free-seating nedbryder siloer og skaber nye kreative arbejdsmiljøer. Men hvad med redebyggerne; den fodboldtossede Marti...
Dit skrivebord er dit brand - Vakler du mellem Lalique-brevpresseren til 1.100 pund, et humoristisk tøjdyr eller en udstoppet elefant? Kforum guider ...

Kommentarer

Få nyhedsbrev

47 JOB

Grafisk Designer

Se alle job Indryk job

Få nyhedsbrev

Få nyhedsbrev

Alt hvad du behøver at vide om kommunikation i din indbakke.

Ud over nyhedsbrevet får du max to andre faglige e-mails om ugen.