Få et skræddersyet kursus
Skal vi skabe et kursus for jer?

Det kan være en kæmpe fordel at afholde et skræddersyet kursus hjemme i egen organisation. Programmet er skræddersyet, teamet er samlet, og udfordringen fælles. Ofte kan det også gøres billigere og tilpasset jeres årshjul. Kontakt os for at høre mere, og få et uforpligtende tilbud på kdag@kforum.dk, eller ring på 33 42 21 60, og tal med Marianne, Christina eller Kristoffer. foto: Getty

Skrevet af

Redaktionen Kforum

926 artikler

57 indlæg

Vores mission har altid været at gøre k-folk bedre til deres arbejde. Vi er en af de største og ældste udbydere af kommunikationskurser i Danmark. Vores kursusdeltagere evaluerer vores hundredvis af K-dage til 4,5 ud af 5. Hvad med et skræddersyet firmakursus til jer?
Nu tilbyder vi også at skræddersy et kursus til netop din organisation, når det passer jer bedst. Det er ofte både bedre og billigere. Bedre, fordi der læres sammen med dem, du arbejder sammen med. Mange ting er givne, og læringen bliver bedre forankret i hverdagens rutiner, relationer og ikke mindst virksomhedens strategi. Ofte kan det gøres billigere, fordi det er skræddersyet og afholdt hos jer.
 
Skræddersyet til jer om jeres læring og udfordringer 
Et firmakursus kan være alt fra endagskurser til et skræddersyet akademi af flere dages varighed med fokus på sociale medier, strategi eller et samlet skrivekursus. Ja, alle de kurser, vi afholder, kan tilpasses din organisation og jeres behov. Vores fælles opgave er her at designe jeres akademi. Alle kurser kan naturligvis afvikles på engelsk, hvis der er behov for dette, og de afholdes over hele landet.
 
Få et uforpligtende tilbud
Gør som de hundredvis af virksomheder, der i årtier har benyttet sig af Kforum til kompetenceudvikling. Kontakt os, og hør mere om mulighederne for firmakurser, og få et uforpligtende tilbud.
 
Kontakt os her 
Telefon:  33422160
 
Du kan se alle vores mange kurser her.
 
Få et klippekort
I kan opnå kontante fordele ved køb af et klippekort til vores kurser som samlet virksomhed. Ring og hør mere.
 
Få 1:1-undervisning
Hvis du kun er en enkelt medarbejder, og hvis det ikke passer ind i vores kursusprogram, så er der mulighed for at købe 1:1-undervisning på alle vores kurser. Ring på 33 42 21 60, mail til kdag@kforum.dk, og tal med Marianne, Christina eller Kristoffer.

Giv din stemme

5 stemmer
4,4/5

Kommentarer

Få nyhedsbrev

18 JOB

Kommunikationskonsulent

Se alle job Indryk job

Kursus

Uddannelse: Rådgiver i intern kommunikation

Kurset er udsolgt - tilmeld dig hvis du vil på venteliste

Se alle Bliv klogere

Få nyhedsbrev

Få nyhedsbrev

Alt hvad du behøver at vide om kommunikation i din indbakke.

Ud over nyhedsbrevet får du max to andre faglige e-mails om ugen.

Vi bruger cookies for at give dig en bedre brugeroplevelse.