Pokémon Go, PokeGym
Gotta beat ‘em all

Skrevet af
Pokémon Go har taget Danmark og det meste af verden med storm. På vores lillesøster-medie Bias har de derfor lavet en guide til dig, der gerne vil deltage i turneringer i dit nærmeste PokeGym.
Går du, ligesom jeg, rundt og godt kunne tænke dig at deltage i turneringer i din nærmeste PokeGym, men lader være, fordi den er beskyttet af en megastor Vaporeon med alt for meget CP? Så fortvivl ikke. Der er hjælp fra talknusernørderne på The Silph Road, der er en underside på Reddit dedikeret til Pokémon Go.
 
På The Silph Road indsamler de alle de data, de kan, om Pokémon Go og anvender avancerede teknikker til blandt andet at udregne, hvilke Pokémons, der er bedst mod andre. Det er nemlig sådan med Pokémons, at de forskellige typer har forskellige styrker og svagheder overfor de andre typer. Derfor kan man godt vinde over en stærkere Pokémon, hvis bare man har netop den type Pokémon, der kan udnytte den stærkes svagheder.
 
Der er flere hundredtusinder af mulige kombinationer af Pokémons og angrebstyper, og på The Silph Road har man udregnet styrke-svagheds-forholdet på dem alle sammen. Det kan vi udnytte, hvis vi gerne vil slå den stærke Pokémon i vores lokale Gym af pinden.
 
For selvom en Vaporeon ser stor og styg ud, så er den ekstremt sårbar overfor Grass-type Pokémons. Den har måske flere CP (combat power), men vi kan stadig slå den med en Venusaur med lavere CP, da vores Venusaur har en række angreb, der er supereffektive overfor en Vaporeon.
 
På The Silph Road har en af brugerne lavet denne overskuelige infografik over de mest almindelige PokeGym-beskyttere, samt hvilke Pokémons de er sårbare overfor. Med den ved hånden kan du nu sammensætte et angrebshold, der måske har lavere CP, men som stadig saver beskytterne midt over, da dine Pokémons har alle de rigtige moves.
 
 
 

Relaterede artikler

Godhed er blevet pokemoniseret - Det er cool at gå i gul – i hvert fald hvis man skal tro de mange, der i sommerens løb har promeneret deres gule velgøre...
På ferie med Pokémon Go - Pokémania har ramt Danmark og resten af verden. Mikkel Freltoft Krogsholm anmelder spillet fra sin ferie i Sydtyskland. ...
Gotcha! Pokémon Go er din nye forretningsstrategi - Sælg din Double Cheese Whopper med Pokémon Go. Eller hvad? Flere firmaer og institutioner er også hoppet på Pokémon Go h...
Nostalgitrip med Pikachu - Sommeren 2016 vil blive husket for den omsiggribende dille, Pokémon Go, med over 100 millioner downloads. Tusindvis af i...

Kommentarer

Få nyhedsbrev

49 JOB

Student assistant - digital design and copywriting

Se alle job Indryk job

Få nyhedsbrev

Få nyhedsbrev

Alt hvad du behøver at vide om kommunikation i din indbakke.

Ud over nyhedsbrevet får du max to andre faglige e-mails om ugen.