P3 Guld for politiske nørder
Pelle Dragsted er årets politiske kommunikatør

Pelle Dragsted kaldte Ting-prisen de "politiske nørders P3 Guld". Foto: Emil Helms

Skrevet af

Luke Brown
Journalist

139 artikler

0 indlæg

Altinget uddelte onsdag årets Ting-pris til Pelle Dragsted som årets politiske kommunikatør.
Enhedslistens chefideolog, Pelle Dragsted, vinder årets Ting-pris, som Altinget hvert år uddeler til en politiker, der med sin kommunikation har været med til at fremme danskernes forståelse af dansk eller europæisk politik.
 
De to andre nominerede til prisen var SF's Jacob Mark og Alternativets Fransicka Rosenkilde. Altingets chefredaktør, Jacob Nielsen, holdte onsdag en kort tale, hvor han roste Pelle Dragsted.
 
"Dragsted har formået at omsætte Enhedslistens politiske tankegods til en moderne fortælling. Han har gjort sig det besvær at udgive en bog, Nordisk Socialisme, om sin politiske tænkning, som ikke blot opremser kendte standpunkter, men derimod gentænker partiets position," sagde han ifølge Altinget.
 
Pelle Dragsted sammenligende Ting-prinsen med at være "ligesom at vinde politiske nørders P3 Guld" og talte om vigtigheden af at udfordre konsensus.

"Der er ved at etablere sig et helt nyt politisk landskab på Borgen. Det er vigtigt, at der stadig kommer til at være politiske stemmer, der udfordrer den dyne af konsensus, der er ved at lægge sig over Danmark. Det er vigtigt, at vi er nogle, der bliver ved med at udfordre de præmisser, som lægges til grund for politikudviklingen," sagde han.

Relaterede artikler

K-folkene i den kongelige undersøgelse - Mange af de rådgivere, der lige nu følger politikerne som skygger under regeringsforhandlingerne, har en stærk kommunika...
Pelle Dragsted accepterer ikke din præmis - Enhedslistens chefideolog, Pelle Dragsted, vandt onsdag Ting-prisen som årets politiske kommunikatør. Kforum har taget f...

Kommentarer

Få nyhedsbrev

31 JOB

Kampagnerådgiver

Se alle job Indryk job

Job

Kommunikationskonsulent

Frist: 12. december

presserådgiver

Frist: 12. december

Social Media Specialist

Frist: 16. december
Se alle job Indryk job

Få nyhedsbrev

Få nyhedsbrev

Alt hvad du behøver at vide om kommunikation i din indbakke.

Ud over nyhedsbrevet får du max to andre faglige e-mails om ugen.