Nyheder om indsendelsen til årets PR-tiger
Grrrrrr: Find din indre PR-Tiger frem

Er dit PR-arbejde vildt som en tiger? Det er nu tid til at sende dit arbejde ind og måske vinde årets PR-tiger.

Skrevet af

Redaktionen Kforum

928 artikler

57 indlæg

Nyhed: Har du PR-arbejdet, der kan konkurrere om den omstridte PR-Tiger, og i bedste fald snuppe en Tiger med hjem for bedste PR-indsats? Hvis ja, så er der nu åbnet for indsendelse af PR-arbejde, hvor der i år kan konkurreres i nye og anderledes kategorier, der svarer til internationale standarder.
PR-Tigeren uddeles for femte år i træk i år den 23. november 2017 hos Dansk Erhverv i Børssalen i København. Som det fremgår af PR-Tigerens hjemmeside, er kategorierne i år nye og tæller følgende:
 
  • Bedste PR-indsats for offentlig aktør (stat, kommune, region, råd, styrelse etc.)
  • Bedste PR-indsats for privat og/eller offentlig virksomhed
  • Bedste PR-indsats for organisation (NGO, brancheforening, fagforening etc.)
  • Bedste PR-indsats for intern-/forandringskommunikation
  • Bedste PR-indsats, der er udført pro bono
 
De nye kategorier er et resultat af, at dansk PR-arbejde skal være målbart imod internationale standarder.


Bliver den din i 2017?

Kim Larsen, formand for juryen, udtaler på PR-Tigerens hjemmeside: ”Vi ved, at det faglige niveau for PR-arbejde i Danmark er tårnhøjt, og derfor skal vi også have nogle kriterier, der kan måles med internationale standarder”.
 
PR-Tigeren vil synliggøre den danske PR-branche
PR-Tigeren sætter fokus på det høje faglige niveau og den talentmasse, der vinder frem i PR-branchen, og denne værdi er PR-Tigeren med til at synliggøre, lyder det fra Kresten Schultz Jørgensen, formand for Public Relations Branchen.  
 
Nye tal fra Dansk Erhverv viser en positiv fremgang for den danske PR-branche, som er steget med over 26 procent på omsætningen, og branchen tæller i dag over 1.500 fuldtidsbeskæftigede.
 
Ifølge Kresten Schultz Jørgensen er PR med til at understøtte forretningsstrategiske målsætninger og handler derfor ikke længere kun om at komme i medierne, men mere om kommunikativ strategisk oprustning, som understøtter strategiske kommunikationsmål.
 
PR-Tigeren står derfor som et symbol for den værdi, som PR-branchen skaber til deres kunder i en voksende digital virkelighed, der til tider kan synes vanskelig at navigere i for virksomheder.
 
Fokus på kommunikationstalent i ungdomsrækkerne
Forud for PR-tigeren har Public Relations Branchen givet et legat på 5.000 kroner til en studerende på Kommunikationsuddannelsen på Danmarks Medie -og Journalisthøjskole for en opgave, der kombinerer strategisk kommunikation og forretningsforståelse.
 
Som det fremgår af PR-Tigerens hjemmeside, var det et krav, at opgaven skulle synliggøre, at virksomheden var i stand til at realisere et eller flere langsigtede forretningsmål.
 
Prisen gik til Nanna Olin og Jacob Møller, som havde fokuseret opgaven mod rekruttering af og aktivering af unge mænd i forbindelse med at være bloddoner. Ifølge Nikolaj Buchardt, næstformand i Public Relations Branchen, byder opgaven på nogle velreflekterede strategiske kommunikationsløsninger.
 

Du indsender til konkurrencen her 

 

Relaterede artikler

Spiser du pesticider til morgenmad? - En kampagne om økologiske fødevarer som et pesticidfrit alternativ har vakt så megen opstandelse, at Coop nu sætter anno...
Her er Danmarks bedste PR-kampagner - Det var ikke helt de sædvanlige bureauer, der vandt en af de fire PR-Tiger priser i år. I den ene kategori var der ikke ...
Pyyyyh for en PR-opgave - Facebooks CEO, Mark Zuckerberg, har i over et årti lænet sig op ad den 57-årige advokat Elliot Schrage, der sidder på de...

Giv din stemme

5 stemmer
4,4/5

Kommentarer

Få nyhedsbrev

44 JOB

Kommunikationskonsulent

Se alle job Indryk job

Få nyhedsbrev

Job

presse- og kommunikationsrådgiver

Frist: 31. juli kl. 12.00

Webredaktør

Frist: 29. juli kl. 9.00

pressekonsulent

Frist: 9. august
Se alle job Indryk job

Kursus

Uddannelse: Rådgiver i intern kommunikation

Kurset er udsolgt - tilmeld dig hvis du vil på venteliste

Se alle Bliv klogere

Få nyhedsbrev

Alt hvad du behøver at vide om kommunikation i din indbakke.

Ud over nyhedsbrevet får du max to andre faglige e-mails om ugen.

Vi bruger cookies for at give dig en bedre brugeroplevelse.