Kommunikeationsspeciale: Kommunikativ og it-støttet spanskundervisning
Kommunikativ og it-støttet spanskundervisning

Skrevet af

Tanja Trab

1 artikler

0 indlæg

Udvikling af et undervisningsforløb om religion i Latinamerika
Produktet er en hjemmeside med et it-støttet og kommunikativt undervisningsforløb på 12 moduler målrettet spanskelever i 2.g på stx.
 
Emnet er religion i Latinamerika og er mit bud på et anderledes temaforløb i Spansk, der skal fremme både elevernes samfundsfaglige viden, interkulturelle og sproglige kompetence.
 
Materialet er udviklet med udgangspunkt i de moderne sprogtilegnelsesteorier og inden for rammerne af lærerplanen til Spansk A-stx (2013).
 
Ideen til specialet udsprang af et ønske om at undersøge mulighederne for it i sprogundervisningen og integrere disse i tasks (kommunikative opgaver) for at fremme elevmotivation og læring.
 
Formålet med specialet er at bidrage med et seriøst undervisningsmateriale, der giver eleverne mulighed for at lære spansk gennem aktiviteter, der først og fremmest fokuserer på kommunikation. Da en hjemmeside let kan redigeres i, er der samtidig mulighed for at videreudvikle undervisningsmaterialet, således at det aldrig forældes.
 
Mens produktet ligger offentligt tilgængeligt på www.talspansk.dk kan man læse de bagvedliggende teorier, refleskioner, og vurderinger i specialets skriftlige del.
 
Specialet er skrevet af Tanja Trab, der er Cand. mag. i Spansk og Religion fra Aarhus Universitet. Specialet er vurderet til karakteren 12.
 
 

Relaterede artikler

Den motiverende spanskundervisning - Maria Knudsens speciale er et sprogligt kommunikationsstudie med fokus på gymnasieelevers motivation i fremmedsprogsund...

Giv din stemme

72 stemmer
3,8/5

Kommentarer

Få nyhedsbrev

66 JOB

Senior Art Director

Se alle job Indryk job

Kursus

Kommunikationsmåling: Kend effekten af din kommunikation

Kurset er udsolgt - tilmeld dig hvis du vil på venteliste

Se alle Bliv klogere

Job

Digital Marketing Projektleder

Frist: 15. august

SoMe Manager

Frist: 11. august

Norwegian communications officer

Frist: As soon as possible
Se alle job Indryk job

Få nyhedsbrev

Få nyhedsbrev

Alt hvad du behøver at vide om kommunikation i din indbakke.

Ud over nyhedsbrevet får du max to andre faglige e-mails om ugen.