Kforums nye samarbejde med Genux
Vi kan nu hjælpe dig med at finde din nye k-chef

Skrevet af

Redaktionen Kforum

937 artikler

57 indlæg

Kforum har indgået et strategisk samarbejde med det veletablerede konsulenthus Genux Executive om at skabe de bedst mulige rammer for rekruttering af kommunikationsfolk. Kforum stiller med viden om kommunikationsbranchen, herunder trends, tendenser og fremtidige kompetencebehov, og Genux stiller med eksperter i rekruttering og ledelse, herunder i ledelse af kommunikationsafdelinger. Eksperter på alle poster sikrer en rekrutteringsproces, som giver det optimale match mellem kandidater og virksomheder.
Hvorfor Kforum og Genux?
Vi kender branchen og udfordringerne. Vi kender kommunikationsafdelingerne og de folk, som arbejder der. Vi ved, hvor talenterne er, når du mangler en dygtig specialistkollega, eller k-chefen skal skiftes ud. Koblet med Genux Executives professionelle rekrutteringserfaring kan vi hjælpe med at ansætte netop den specialist, kommunikations- eller pressechef med de faglige, menneskelige- og ledelsesmæssige kompetencer, I har brug for.
 
Sammen med Genux Executive kan vi tilbyde hjælp til alle dele af rekrutteringsprocessen.
Herunder rådgivning om ansættelsesprocessen, udformning af person- og jobprofil, screening af markedet for talenter, annoncering, gennemgang af ansøgninger, kontakt til potentielle kandidater, indledende interviews, test, tilbagemelding til kandidater og rådgivning om, hvem den bedste kandidat er. Vi kan bistå med hele pakken eller med de dele af processen, I har mest brug for hjælp til.
 
En ordentlig, positiv og professionel oplevelse. 
Vi går til opgaven med den tilgang, at alle skal have en professionel og positiv oplevelse af forløbet. Det gælder såvel virksomheden som alle kandidater – også dem, der ikke får jobbet. Derfor lægger vi vægt på løbende dialog med virksomheden og at være til rådighed for kandidater i løbet af processen. Vi følger den valgte kandidat i forberedelsen af og opstarten i den nye rolle, så forløbet bliver så optimalt som muligt.
 
Vi giver dig kommunikationsbranchens bedste rekrutteringsproces.
Din næste medarbejder bliver udvalgt og testet kommunikationsfagligt, menneskeligt og ledelsesfagligt af kompetente konsulenter med stort K og H for HR. Vi har et unikt offlinenetværk, og på Kforum har vi et socialt medie med over 18.000 k-profiler. De erfaringer og det netværk vil vi dele med dig.
 
Vi rekrutterer både ledere og specialister inden for felter som intern og ekstern kommunikation, journalistik, PR, web, nye medier, public affairs, CSR og markedsføring.
 
Brug Kforum og Genux Executive, fordi det er
 
  • stærk faglig rekruttering af fagfolk, som kender kravene, k-afdelingerne og k-branchen.
  • professionel rekruttering med et gennemprøvet procesforløb udført af erfarne folk, som selv har været topledere, fra et stærkt konsulenthus.
  • strategisk rekruttering, hvor kandidaten og kompetencen tænkes ind i afdelingen og i organisationens samlede kommunikative udfordring og behov.
  • rekruttering gennem et unikt, fagligt netværk med over 18.000 kommunikationsfolk.

 

Kontakt:
Timme Bisgaard Munk
Kommunikationsforum A/S
Gammel Kongevej 3E, 4.
1610 København V
M:    25 57 21 32
T:     33 42 21 60
E:    timme@kforum.dk

Relaterede artikler

Zoom ind på din Zoom-ledelse - Corona forsvinder ikke. I kan lige så godt permanent omstille jer. The new normal er, at teamet mest af alt skal arbejde...
K-branchen i den nye new normal - Robusthed og evnen til hurtig omstilling er nøgleordene for kommunikationsrådgiveren, når hun skal bistå virksomhedslede...

Giv din stemme

6 stemmer
4,5/5

Kommentarer

Få nyhedsbrev

43 JOB

Communications Specialist

Se alle job Indryk job

Job

Kommunikationschef

Frist: 3. december

Communications Specialist

Frist: 1. december

Kommunikationskonsulent

Frist: 29. november
Se alle job Indryk job

Få nyhedsbrev

Få nyhedsbrev

Alt hvad du behøver at vide om kommunikation i din indbakke.

Ud over nyhedsbrevet får du max to andre faglige e-mails om ugen.

Vi bruger cookies for at give dig en bedre brugeroplevelse.