K-håndtering af Bitz-sagen
Ugens Krise: Ulveman & Børsting & Bitz

Skrevet af

Redaktionen Kforum

1011 artikler

57 indlæg

Det er fredag, og det betyder endnu et afsnit af Ugens Krise med Anna og Lasse. I denne uge kører de over Ulveman & Børstings håndtering af Bitz-sagen.

Ugens Krise med Anna og Lasse er en podcast, hvor Anna Thygesen og Lasse Laursen behandler ugens mest presserende mediekrise. 

 

For tredje uge i streg handler det om den famøse Bitz-sag, som vi også har dækket her på Kforum. I denne uge kommer Anna og lasse til gengæld ind på kommunikationsbureauet Ulveman & Børsting.

 

I dette afsnit har Anna og Lasse inviteret Anne Kirstine Cramon ind i studie, hvor de tager en snak om Ulveman & Børstings metoder under Bitz-sagen og til en generel snak om bøllemetoderne i PR- og lobbybranchen. Der tales om luderture, besøg på strip-klubber, grooming, intimideringer og andre hyggelige ting.

 

Professor i lobbyisme ved Aarhus Universitet, Peter Munk Christiansen, er også med på telefonen og fortæller om nogle af bureauernes bøllemetoder.

 
 God weekend og lyt med her: 
 
 

Relaterede artikler

Ugens kommunikationskriser med Anna og Lasse - Ugens Krise: ”Ideen opstod lidt utænkt, og måske derfor godt”. Hos Kforum er vi vilde med k-podcasten Ugens Krise, hv...
Ugens Krise: Bitz' kopisag - Ugens Krise: Hver uge gennemgår Anna og Lasse ugens k-krise. I denne uge handler den om Christian Bitz' kopisag, hvor kr...
Ugens Krise: Christian Bitz i TV 2 - Ugens Krise: Hver uge gennemgår Anna og Lasse ugens k-krise. I denne uge handler den om Christian Bitz' tur i TV 2.
Kendis-keramik-kopityvens k-strategi - En tv-kendis er dømt for ulovligt at kopiere en designers keramik. Er Bitz udsat for justitsmord, eller er det bare tyve...
Godt, gratis PR-råd til kopi-Bitz & co. - Helseguruen Christian Bitz har – allieret med det store firma F&H – plagieret keramik, så det står, og har lige siden, h...

Kommentarer

Få nyhedsbrev

35 JOB

Projektleder

Se alle job Indryk job

Få nyhedsbrev

Få nyhedsbrev

Alt hvad du behøver at vide om kommunikation i din indbakke.

Ud over nyhedsbrevet får du max to andre faglige e-mails om ugen.