K-håndtering af Bitz-sagen
Ugens Krise: Ulveman & Børsting & Bitz

Skrevet af

Redaktionen Kforum

996 artikler

57 indlæg

Det er fredag, og det betyder endnu et afsnit af Ugens Krise med Anna og Lasse. I denne uge kører de over Ulveman & Børstings håndtering af Bitz-sagen.

Ugens Krise med Anna og Lasse er en podcast, hvor Anna Thygesen og Lasse Laursen behandler ugens mest presserende mediekrise. 

 

For tredje uge i streg handler det om den famøse Bitz-sag, som vi også har dækket her på Kforum. I denne uge kommer Anna og lasse til gengæld ind på kommunikationsbureauet Ulveman & Børsting.

 

I dette afsnit har Anna og Lasse inviteret Anne Kirstine Cramon ind i studie, hvor de tager en snak om Ulveman & Børstings metoder under Bitz-sagen og til en generel snak om bøllemetoderne i PR- og lobbybranchen. Der tales om luderture, besøg på strip-klubber, grooming, intimideringer og andre hyggelige ting.

 

Professor i lobbyisme ved Aarhus Universitet, Peter Munk Christiansen, er også med på telefonen og fortæller om nogle af bureauernes bøllemetoder.

 
 God weekend og lyt med her: 
 
 

Relaterede artikler

Ugens kommunikationskriser med Anna og Lasse - Ugens Krise: ”Ideen opstod lidt utænkt, og måske derfor godt”. Hos Kforum er vi vilde med k-podcasten Ugens Krise, hv...
Ugens Krise: Bitz' kopisag - Ugens Krise: Hver uge gennemgår Anna og Lasse ugens k-krise. I denne uge handler den om Christian Bitz' kopisag, hvor kr...
Ugens Krise: Christian Bitz i TV 2 - Ugens Krise: Hver uge gennemgår Anna og Lasse ugens k-krise. I denne uge handler den om Christian Bitz' tur i TV 2.
Kendis-keramik-kopityvens k-strategi - En tv-kendis er dømt for ulovligt at kopiere en designers keramik. Er Bitz udsat for justitsmord, eller er det bare tyve...
Godt, gratis PR-råd til kopi-Bitz & co. - Helseguruen Christian Bitz har – allieret med det store firma F&H – plagieret keramik, så det står, og har lige siden, h...

Giv din stemme

18 stemmer
3,7/5

Kommentarer

Få nyhedsbrev

35 JOB

Head of External Media Relations

Se alle job Indryk job

Få nyhedsbrev

Job

Studentermedhjælp til Kommunikation

Frist: Hurtigst muligt

Content Manager

Frist: Hurtigst muligt

Kommunikationsspecialist

Frist: Hurtigst muligt
Se alle job Indryk job

Få nyhedsbrev

Alt hvad du behøver at vide om kommunikation i din indbakke.

Ud over nyhedsbrevet får du max to andre faglige e-mails om ugen.