K-brief-uge-19
Det, du skal vide, nu vi ved det

Need to Know for K-folket uge 19

Skrevet af

Redaktionen Kforum

1012 artikler

57 indlæg

Her samler vi det, du skal vide, nu vi ved det. Den amerikanske præsident får sin briefing hver morgen, du får den hver uge i dit nyhedsbrev. Kforum kuraterer kort om kommunikation.
Ser du House Of Cards? Så bør du læse dette portræt af Obamas udenrigspolitiske spinner. Et unikt og ærligt indblik i Obamas Hvide Hus. 
 
Han startede som forfatter, men blev Obamas spinner. 
 
Det bliver ikke mere inside. Vil du læse mere god journalistik, så læs historien om børnene, som finder ud af, at deres forældre er russiske spioner, som har levet undercover i årtier i USA.
 
 
Buzzfeed er ikke blot katte og memer. En fin artikel beskriver et af de helt store, hemmelighedsfulde big data-firmaer indefra. 
Palantir er navnet, opkaldt efter Ringenes Herre. Frit oversat betyder navnet de vises sten. Efter endt læsning er du blevet klogere og mere kritisk overfor big data. Det er måske ikke bare de vises sten. 
Nu vi taler om big data ... Hvordan fanger man så narkohandlere på Instagram? Fin artikel forklarer og viser AI / maskinlæring i praksis. Snip snap snude, så er det snifferi ude.
 
Panamapapirerne er nu online. Søg her, og se de bedste datavisualiseringer af databasen her. Tjek også dette danske hacker- panamaprojekt. Sidder du og roder med endnu en K-strategi, anbefaler vi denne her guide fra Melcrum. Hokus pokus 1, 2...9 trin, og så er den strategi klar. SEO er kedeligt, men kedelige ting er knap så kedelige, når de er samlet på en tjekliste. Derfor kan vi godt lide den her SEO-optimerede SEO-tjekliste. Tjek den ud her.
 
Alle snakker om uberfication af flere og flere brancher. Klog blogpost diskuterer, hvad uberfication er oversat til kommunikationsbranchen. Svaret finder du her.  Vil du gerne med på Facebooks instant article-system, så læs Lembergs guide til instant articld for wordpress. En fin introduktion, hvis du er på wordpress, men vil max ud på Facebook. Gode billeder er svære at finde. Lovlige, gratis billeder er tæt på umuligt at få fingrene i. Her er 14 gratis og lovlige billedarkiver til fri afbenyttelse. Tak, siger vi. 
 
 
Zuck fra Facebook er demokrat og hader Trump, men at Facebook nu ligefrem bevidst undertrykker konservative stemmer i debatten, er en kontroversiel påstand. Fin artikel diskuterer Facebooks algoritmepolitik.  I øvrigt er der ingen grund til at frygte Trump. Vi har i mange år holdt foredrag om sociale medier og de syv dødssynder. Det har Atlantic skrevet en skarp artikel om her.
Spred fred. God Karma til alle. Gå ind på Dalai Lamas følelsesatlas. Han er online nu, og det er fredfyldt. oooooooooooooommm. 
Det nye Instagram-logo ligner Kforums. Okay, okay. Vi har været sammen med Instagram og hvad så?
 
Vi ses i uge 20.

Relaterede artikler

K-briefing - kort og godt - Her samler vi det, du skal vide, nu vi ved det. Den amerikanske præsident får sin briefing hver morgen, du får den hver ...
Knap så meget knockout i New York - Umiddelbart var der lagt op til, at to vidt forskellige talere skulle støde sammen ved aftenens præsidentielle debat i s...
K-brief uge 3 - Her samler vi det, du skal vide, nu vi ved det. Den amerikanske præsident får sin briefing hver morgen, du får den hver ...

Kommentarer

Få nyhedsbrev

38 JOB

Presserådgiver

Se alle job Indryk job

Få nyhedsbrev

Få nyhedsbrev

Alt hvad du behøver at vide om kommunikation i din indbakke.

Ud over nyhedsbrevet får du max to andre faglige e-mails om ugen.