Jobnyt
Dyrenes Beskyttelse får ny kommunikationschef

Dyrenes verden er ikke fremmed for Anne Sophie Bonefeld. Foto: PR

Skrevet af

Luke Brown
Journalist

188 artikler

0 indlæg

Anne Sophie Bonefeld er ny kommunikationschef i Dyrenes Beskyttelse fra 9. januar 2023. Hun kommer fra et job som kommunikationsansvarlig i UNICEF Supply Division.
Anne Sophie Bodenfeld bliver ny kommunikationschef i Dyrenes Beskyttelse. Det skriver interesseorganisationen i en pressemeddelelse.
 
Hun kommer fra en stilling som  Communikation Manager for UNICEFs Supply Division i København og har tidligere været regional kommunikationschef for UNICEF i Sydasien med bopæl i Nepal, hvor coronapandemien satte en stopper for udstationeringen.
 
Nu flytter Anne Sophie Bonefeld til Dyrenes Beskyttelse og ind i dyrenes verden. Det er dog ikke fremmed land for hende.

"Jeg er vokset op på et landsted og er stor dyreven. Derfor er jeg utroligt glad for nu at kunne være med til at arbejde for den vigtige indsats for bedre dyrevelfærd, som Dyrenes Beskyttelse står for," siger Anne Sophie Bonefeld.  

Dyrenes Beskyttelse er Danmarks største og ældste dyrevelfærdsorganisation og arbejder med at skabe bedre forhold for landbrugsdyr, familiedyr og vilde dyr i naturen.

"På trods af nogle fremskridt er der stadig alt for mange dyr, som lever under helt uacceptable forhold. En af de store opgaver bliver at klæde danskerne på til at forstå de konsekvenser, som den industrielle fødevareproduktion i dag har for dyr og natur, og skabe grobund for en transformation af landbruget i en mere bæredygtig retning i fremtiden," siger Anne Sophie Bonefeld.

Ifølge Britta Riis, direktør i Dyrenes Beskyttelse, kommer Anne Sophie Bonefeld da også stadig til at gøre en reel forskel for mennesker og dyr i sin nye stilling.

"Med Anne Sophie Bonefeld har vi fået et engageret menneske og en skarp kommunikatør, som vil styrke Dyrenes Beskyttelses arbejde med at sætte det gode liv for millioner af dyr på dagsordenen og skubbe til udviklingen. Samtidig med at vi gør danskerne klogere på foreningens arbejde,” siger Britta Riis.

Relaterede artikler

Barsel fik Jonas til at droppe CEO-titel - Jonas Bechfeldt stopper som adm. direktør i Rud Pedersen 1. februar og bliver i stedet seniorrådgiver. Kforum har talt m...
Danske Bank-topchef afviser greenwashing-anklager - Danske Bank offentliggør en storstilet klimaplan. Adm. direktør Carsten Egeriis afviser samtidig beskyldninger om greenw...
Slut med mere, mere, mere - Bæredygtighedskommunikationen kommer et gear op, og der skal prioriteres bedre med tiden. Det fortæller Cecilie Vinther ...
Rådgivere: Ikke alle virksomheder skal være woke - Politikens Søren Ryge-sag er et eksempel på, at en virksomhed går for langt i sine bestræbelser på at undgå at træde nog...
Rådgivere kalder på opgør med spindoktor-rekruttering - SVM-regeringens særlige rådgivere er alt for ens. Det er et demokratisk problem, der kalder på nye måder at rekruttere d...

Kommentarer

Få nyhedsbrev

27 JOB

Kommunikationsstudent

Se alle job Indryk job

Få nyhedsbrev

Få nyhedsbrev

Alt hvad du behøver at vide om kommunikation i din indbakke.

Ud over nyhedsbrevet får du max to andre faglige e-mails om ugen.