Dokumentar udskudt på ubestemt tid
Kritisk TV 2-dokumentar om Saxo Bank udskudt igen

Lars Seier Christensen (foto) er medstifter af Saxo Bank og skulle have været sat i kritisk lys af en ny TV 2-dokumentar, der tilsyneladende er udskudt på ubestemt tid. Foto: Stine Bidstrup/Ritzau Scanpix

Skrevet af

Tine Brødegaard
Journalist

89 artikler

0 indlæg

Torsdag aften skulle en kritisk dokumentar om Saxo Bank være sendt på TV 2 efter at have været udskudt en uge. Men nu er sendetidspunktet uvist.
TV 2’s dokumentar om Saxo Bank bliver alligevel ikke sendt torsdag aften. Det var ellers planen, efter at den var blevet udskudt en uge, oplyste redaktør på TV 2 Lasse Bjerre i sidste uge til Seoghoer.dk.
 
Men nu er dokumentaren udskudt på ubestemt tid, ifølge TV 2’s presseafdeling, der har udtalt sig til Kulturprogrammet Babylon på 24syv. Det skriver Seoghoer.dk.
 
Dokumentaren skulle oprindeligt kaste et kritisk lys på blandt andet Saxo Banks mistænkelige handler med russiske kunder, som stifterne af banken, Lars Seier Christensen og Kim Fournais, der er adm. direktør i banken, skulle have tjent mange penge på. Den oplysning blev dog siden fjernet fra programomtalen.
 
Saxo Bank har ifølge kommunikationschef Lasse Lilholt påpeget flere ”faktuelle fejl og udokumenterede påstande” i dokumentaren, ifølge Seoghoer.dk.   

Relaterede artikler

Årets image-måling: Lego og Mærsk vinder, SAS og Ecco taber - Årets image-måling på over 100 af de største virksomheder i Danmark er netop kommet for 21. gang. Traditionen tro belønn...
Saxo Bank kritiserer TV 2 for dokumentar - Saxo Banks kommunikationschef anklager en kritisk TV 2-dokumentar om banken for at indeholde faktuelle fejl.
Saxo Banks k-chef: Overrasket over TV 2-forløb - Saxo Bank har jævnligt oplevet kritisk mediedækning, men en aktuel dokumentar på TV 2, som nu er blevet udskudt på ubest...
TV 2: Saxo Bank miskrediterer dokumentar på forhånd - Nye oplysninger med tråde til udlandet ligger til grund for, at TV 2’s kritiske dokumentar om Saxo Bank er udsat, oplyse...

Kommentarer

Få nyhedsbrev

31 JOB

Digital kommunikationskonsulent

Se alle job Indryk job

Job

BRANDINGRÅDGIVER OG PROJEKTLEDER

Frist: 7. januar

Studentermedhjælper

Frist: 14. december

SoME Specialist

Frist: Hurtigst muligt
Se alle job Indryk job

Få nyhedsbrev

Få nyhedsbrev

Alt hvad du behøver at vide om kommunikation i din indbakke.

Ud over nyhedsbrevet får du max to andre faglige e-mails om ugen.