Deltag i Kforums store k-chef-survey
Kforum kalder alle k-chefer

Hjælp dig selv, hjælp Kforum, og hjælp alle k-chefer til at blive klogere på k-chef rollen. Foto: Getty Images

Skrevet af

Redaktionen Kforum

970 artikler

57 indlæg

Vi gennemfører en stor k-chefundersøgelse snart sammen med fagforeningen Kommunikation og Sprog. Tilmeld dig, bliv en del af panelet, og få resultaterne. Jo flere som melder sig til, jo bedre og mere valide bliver resultaterne. Godt for dig, godt for undersøgelsen og godt for alle andre k-chefer.
Vi skal alle blive klogere på k-chefens rolle, udfordringerne i kommunikationsbranchen, og hvilken type kandidater der bliver efterspurgt i kommunikationsbranchen. Hvad kræver jobbet af dig? Hvilke medarbejdere og kompetencer har du brug for? 
 
Vi er lige begyndt, og i første omgang skal vi blot bruge dit navn, e-mail, titel og firma. Efterfølgende vil vi sende dig k-chefspørgeskemaet. Det bliver ikke langt.
 
Du tilmelder dig her:
 
 
Hvis du deltager i undersøgelsen, får du tilsendt alle artikler og analyser, der bliver udarbejdet på baggrund af undersøgelsen. Du hjælper os i Kforum, dig selv og andre k-chefer med at blive klogere på roller, faget og kompetencer. Altså mange gode grunde til at deltage. Kom nu kære k-chef. Det bliver godt.
 
Undersøgelsen af k-chefens rolle gennemføres af Kommunikationsforum i samarbejde med fagforeningen Kommunikation og Sprog. Kontakt redaktør Timme Bisgaard Munk på  timme@kforum.dk, hvis du har spørgsmål, idéer eller andet til undersøgelsen.
 

Relaterede artikler

"I skal blive bedre til at tænke forretning" - Kommunikationsafdelingerne er i høj grad med på de vigtige møder i virksomhederne, viser KOM magasinet og Kforums kommun...
Den olympiske k-chef - IOC's kom.direktør, Rebecca Edwards, var for nylig på besøg i København hos bureauet Frankly. Her fortalte hun om, at hu...

Giv din stemme

6 stemmer
4,5/5

Kommentarer

Få nyhedsbrev

86 JOB

Client Relations Manager

Se alle job Indryk job

Job

PR-konsulent

Frist: 20. oktober

Senior communications officer

Frist: 17. oktober

Projektleder

Frist: 8. november
Se alle job Indryk job

Få nyhedsbrev

Få nyhedsbrev

Alt hvad du behøver at vide om kommunikation i din indbakke.

Ud over nyhedsbrevet får du max to andre faglige e-mails om ugen.