Book et in-house-kursus til 2022
Giv fagligheden et boost i 2022

Hvis I har brug for en hjælpende hånd med sidstnævnte, kan Kforum hjælpe din virksomhed godt på vej med at få styr på jeres kompetencer, aktuelle trends og udvikling. Foto: Getty Images

Skrevet af

Redaktionen Kforum

1005 artikler

57 indlæg

Om få uger går vi i gang med endnu et givende arbejdsår. Få styr på jeres kompetencer, trends og udvikling med et in-house-kursus i det nye år, og giv jeres virksomhed et fagligt boost.
2022 er lige om hjørnet, og vi er på vej ind i et nyt år. Et år, der forhåbentligt vil byde på mindre hjemmearbejde, flere spændende kommunikationstrends og masser af faglig udvikling. 
 
Hvis I har brug for en hjælpende hånd med sidstnævnte, kan Kforum hjælpe din virksomhed godt på vej med at få styr på jeres kompetencer, aktuelle trends og udvikling. 
 
Så om I har brug for at styrke diversiteten, blive skarpere på SoMe, finde hoved og hale i bæredygtig storytelling eller noget helt fjerde, har vi formentligt et kursus til jer. 
 
Vi holder både udviklingsdage og in-house-kurser hjemme i din egen organisation, så hele afdelingen kan udvikle sig og blive klogere sammen. 
 
Vi har over ti års erfaring med at holde oplæg og kurser i kommunikationsafdelinger i hele Danmark – både fysisk ude i din organisation, men hvis corona skulle vise sig at være et benspænd, har vi også stor succes med de digitale formater. 
 
Vi afholder in-house-oplæg, workshops og kurser i stort set alle discipliner inden for kommunikation, presse og marketing, og det bedste af det hele er, at I ikke behøver at løfte en finger. Vi skræddersyer dagen for dig og dit team og fokuserer på de udfordringer, som I særligt går og bakser med lige nu. Eliminér det logistiske bøvl, du ellers ville have haft. Vi står for alt det praktiske før, under og efter dagen og sammensætter et team af skarpe hjerner til at hjælpe jer med at løse jeres udfordringer eller få et fælles fagligt løft. 
 
Kommunikationsverdenen er vild og foranderlig, og det kan være svært at være up to date på alle discipliner og emner på én gang, men vi vil gerne hjælpe jer med at få styr på det vigtigste, der skal til for at trives kommunikativt i 2022. 
 
Ring til os på 42 72 72 01, eller skriv en mail til kdag@kforum.dk, og få et uforpligtende tilbud på oplæg eller kurser, der kan give din k-afdeling et fagligt boost.
 
 

Foto: Getty Images

Relaterede artikler

Find din næste medarbejder - I et overophedet arbejdsmarked er det svært at finde medarbejdere på den konventionelle måde. Det er ikke længere nok at...
2022 SoMe-hacking - Sociale medier kan hurtigt blive en tidsrøver, også for virksomheder. Kunsten at prioritere sin tilstedeværelse og kommu...

Kommentarer

Få nyhedsbrev

28 JOB

Social Media Specialist

Se alle job Indryk job

Job

Kommunikationskonsulent

Frist: 11. december

Webmaster

Frist: 8. december

Digital Marketing & CRM Specialist

Frist: 21. december
Se alle job Indryk job

Få nyhedsbrev

Få nyhedsbrev

Alt hvad du behøver at vide om kommunikation i din indbakke.

Ud over nyhedsbrevet får du max to andre faglige e-mails om ugen.