2020 i tech, medier, kultur og journalistik
Megatrendy liste over megatrendlister 2020

I det kommende årti vil el-biler komme til at dominere markedet. De bliver mere intelligente og kommer fx til at omdanne ozon til ilt, når de kører. Kilde: Designboom

Skrevet af

Redaktionen Kforum

1014 artikler

57 indlæg

Januar er juleaften for trends. De vælter frem overalt som gratis gaver fra alle til alle. Det er på denne tid af året, alverdens konsulentfirmaer udgiver netop deres bud på tidens trends. Vi har samlet de bedste, klogeste og mest overraskende i vores egen megatrendy liste over megatrendlister anno 2020.

 

Fjord
Syv trends, der kommer til at forme 2020 inden for handel, teknologi og design. Læs blandt andet om biometrisk betaling, 5G, der gør os til omvandrende stregkoder, og AI, der blandes med menneskelig intelligens.

 

 

 

Isobar 
Fem hovedtendenser for 2020: Augmented Experiences, Humanising Data, Digital Kinship, Socialised Commerce og Post-Purpose Activation.

 

 

 

Pantone
Årets farve fra amerikanske Pantone bliver hvert år imødeset med spænding af alle, der beskæftiger sig med design og indretning. I 2020 er farven, vi helt sikkert kommer til at se meget mere til, Classic Blue – afslappende, selvsikker og samlende.

 

 

 

Deloitte
Den årlige Global Marketing Trends-rapport, hvor interviews med 80 eksperter udpeger syv tendenser, der kommer til at dominere 2020. Formål, menneskelige erfaringer, fusion, tillid, deltagelse, talent og omstillingsparathed. 

 

 

 

Wired
Mikroatomkraftværker, baser på månen og farvel til fattigdom – et kig ud mod 2030.

 

 

 

Trendwatching
Green Pressure, Brand Avatars og Metamorphis Design er bare noget af det, du finder på Trendwatchings 2020-liste. 

 

 

 

Activate
Den årlige Activate Tech & Media Outlook, der forudsiger tendenser i 2020 for medie- og teknologiindustrien. 

 

 

 

Mintel
Mintels gavebod af trendrapporter, der ser ud i fremtiden inden for alt fra mad og drikke til omnichannel-marketing.

 

 

 

Forrester
Low-code development platforms, kampen mod deepfakes og AI – se med, når eksperterne kigger i krystalkuglen.

 

 

 

Gartner
Den årlige top-10 over strategiske teknologitrends, som alle virksomheder skal læse, inden de udformer den næste femårsstrategi.

 

 

 

Vogue
Listen med de største modetrends for 2020. Gør dig klar til alt fra Candyfloss Pink og bermudashorts til ruskind.

 

 

 

Future Today Institute
Hele 157 trends for 2020 – listen favner underholdning, medier og teknologi. Og hvis trenden ikke er med her, findes den nok ikke.

 

 

 

Global Web Index 
10 trends for 2020, fx kommer AI til at transformere sundhedssektoren, fysiske butikker bliver det største aktiv for modebrands, og så kan ingen komme udenom The Power of Nostalgia, når det handler om markedsføring.

 

 

 

Frog Design
Nej til teknologi for teknologiens skyld! 20’erne bliver Age of the Senses.

 

 

 

Designboom
Bioreaktorer, biler, der omdanner ozon til oxygen, og digital mode – design, der redder verden.

 

 

 

Statista
Green Tech, teknologiske opdateringer af kroppen og smart homes bliver mainstream –rapport, der kigger ind i det næste årti.

 

 

 

AVC
Kryptovaluta overtager verdensøkonomien, klimakampen bliver den nye verdenskrig, og genteknologi vil tage fart – 10 forudsigelser for det kommende årti.

 

 

 

Forbes
Mindre kød, farvel til børnemad og blandinger af kød og planteprodukter – 10 madtrends, der indtager dit køleskab i 2020.

 

 

 

Poppulo
De 10 mest uundgåelige trends, hvis du interesserer dig det mindste for intern kommunikation.

 

 

 

Quantum Run
All inclusive-listen med 330 store og små forudsigelser om 2020.

 

 

 

The Future Laboratory 
50 forbrugertrends, du ikke kan komme udenom i 2020. Du kan godt begynde at vænne dig til begreber som eco-logistik, New-wave Aperitifs og Fast Fashion Rental.

 

 

 

 

Relaterede artikler

Megatrendy liste over megatrend-lister 2019 - Januar er juleaften for trends. De vælter frem overalt som gratis gaver fra alle til alle. Det er på denne tid af året, ...
Velkommen til The Low Touch Society - COVID-19 har forandret samfund og samvær for altid. Her er Kforums bud på en PEST-analyse af de vigtigste trends og tend...
Meta-mega-megatrendlisten - Januar er juleaften for trends. De vælter frem overalt på nettet som gratis gaver fra alle til alle. Det er nemlig netop...

Kommentarer

Få nyhedsbrev

47 JOB

Grafisk Designer

Se alle job Indryk job

Få nyhedsbrev

Få nyhedsbrev

Alt hvad du behøver at vide om kommunikation i din indbakke.

Ud over nyhedsbrevet får du max to andre faglige e-mails om ugen.