16 blogs om intern kommunikation.
16 seje sites

Foto: Getty

Skrevet af

Redaktionen Kforum

1014 artikler

57 indlæg

Kommunikationsbranchen er i konstant udvikling, og det kan være svært at følge med i for selv de bedste k-folk. Her er 16 blogs eller hjemmesider, du skal kende, hvis du vil være helt opdateret på det nyeste om intern kommunikation.
 

Alive with ideas
Dette kreative bureau benytter sig af indbydende og kvik infografik, der viderebringer information på en sjov måde. Bag sitet står altså et bureau, men de bruger meget krudt på at videreformidle indsigter og tanker på en illustrativ måde.

En typisk historie: The power of telling stories through video 

 

All things IC
Rachel Miller, der står bag All Things IC, er en respekteret foredragsholder med masser af erfaring fra kommunikationsbranchen. Med All Things IC hjælper hun k-folk med at trives bedst muligt i deres branche.

En typisk historie: How poor communication can destroy employees’ trust

 

backstitch 
backstitch har til formål at øge produktiviteten i kommunikationsbranchen. På backstitch kan du få alt fra simple “how-to-guides” til juridiske tips.

En typisk historie: 5 Steps to Building an Internal Communications Campaign

 

Communication Director
Communication Director udgiver et kvartalsvis magasin, der hver gang undersøger en ny problemstilling i kommunikationsbranchen. Bloggen holder dig opdateret med interviews og nyheder fra branchen.

En typisk historie: Digital Communication Awards 2019

 

Harvard Business Review—Communication
HBR’s vision er, at læseren bliver mere kreativ og modig i sit arbejde. I kommunikationsemnefeltet på bloggen kan du finde indsigtsrige artikler og ideer, der bliver bakket op af både eksperter og data.

En typisk historie: 8 Ways Marketers Can Show Their Work’s Financial Results

 

IABC Communication World (CW) Observer Blog  
Denne informative blog dækker alle de nyeste kommunikationstrends. Du vil også kunne finde dybdegående rapporter samt spændende interviews. Her finder du noget til ethvert behov.

En typisk historie: 5 technology trends that are changing business communication

 

IC Kollectif
Denne nonprofitplatform tilbyder originalt indhold med nytænkende vinkler. Artiklerne er skrevet af fremadstormende k-folk samt forskere og undervisere fra hele verdenen.

En typisk historie: Internal Communication in the Eyes of C-Suite Leaders | Perceptions & Expectations

 

Institute of Internal Communication
The Institute of Internal Communication (IoIC) er dedikeret til at fremme forståelsen for intern kommunikation. I mere end 70 år har IoIC leveret faglig udvikling og stærke netværk til deres medlemmer. Bloggens indhold er skrevet af respekterede fagfolk.

En typisk historie: Internal communication – tackling some perennial questions

 

PR Say (PRSA)
PR Say har en vision om at klæde k-folk godt på til alle stadier af karrieren. PRSA giver dig nyttigt og spændende indhold med fokus på PR-delen af kommunikation.

En typisk historie: Ethics, Copyright and PR Practice: Ethical and Legal Considerations for Communicators

 

Poppulo—IC Matters
Poppulos blog er til k-folk, der vil have brancheindsigt samt god, praktisk og enkel rådgivning.

En typisk historie: 5 Crucial Inputs Communicators Can Deliver in Change Programs

 

Ragan Communications
Ragan Communications har i mere end fem årtier udbudt både forskningsrapporter, ledelsesrådgivning samt konferencer. På bloggen leverer Ragan Communication praktiske strategier til de moderne k-folk.

En typisk historie: 5 ways Microsoft’s chief storyteller makes content more human

 

Several People Are Typing - Slack Blog
På Slack Blog kan du læse om de nyeste opdateringer fra platformen. Men du kan også bruge bloggen til meget mere. Klik derind, når du skal have indsigt i fremtidens digitale kommunikation eller rådgivning om produktivitet.

En typisk historie: Invest in time-management strategies to improve team efficiency

 

Simplycommunicate  
Simplycommunicate er et firma, der designer og udvikler software, som skal sikre en bedre kommunikation. De har en tilhørende blog, hvor du finder hundredvis af artikler og rapporter om problemstillinger og løsninger i kommunikationsfaget.

En typisk historie: Engaging and Empowering Line Managers as Communicators

 

SnapComms
SnapComms er endnu et softwarefirma med en nyttig blog ved siden af. SnapComms designer software, der gør medarbejdere mere engagerede og opmærksomme. På deres blog får du gratis tips og rådgivning, så du også kan få mere opmærksomme medarbejdere.

En typisk historie: 5 Reasons Employee Apps Will Solve Your Engagement Woes

 

The Bananatag Blog
Bananatag udbyder software, der hjælper kunderne med at analysere, måle og planlægge e-mail-indhold. På bloggen kan du få et indblik i deres ekspertise. Du kan lære mere om strategi og måling samt mange andre relevante emner inden for kommunikationsfaget.

En typisk historie: 19 Tips for Writing Your Employee Newsletter Like You Give a Damn (and Why You Should)

 

The Conference Board Marketing & Communications Blog
Conference Board er en tænketank, som blev grundlagt tilbage i 1916. Missionen er at hjælpe ledere med at navigere i nutidens største problemstillinger, når det gælder forretning. På bloggen kan du få en masse hjælp til netop dette.

Artiklen er inspireret af en artikel fra Ragan.

Relaterede artikler

Fem tendenser, der udfordrer k-afdelingen - Hej, kommunikationschef. Er din kommunikationsafdeling gearet til en forandret verden? Her er fem tendenser, I skal inds...
De syv k-strategiske synder - Direktionen kræver det. Den skal være lang, og så skal den ligge på hjemmesiden, og der skal helst stå noget med værdier...
WTF er Growth Hacking? - Thomas Edison gjorde det, og du burde også gøre det. Grundprincippet i growth hacking handler om at teste en masse - sel...
6 trends på sociale medier ved folketingsvalget 2019 - For hvert valg bliver partiernes valgkampe mere digitale, og 2019 bliver ingen undtagelse. Partierne bruger flere penge ...
State of the art: Intern kommunikation - Kommunikation til og med dine medarbejdere er en pænt gammel disciplin. Den har eksisteret, længe før fagfeltet fandtes....
Knas med kulturkompasset - En inder kan ikke sige nej. En finne siger slet ingenting. En japaner kan du ikke bukke dybt nok for. Og så videre. Kult...
Hvornår er analyser spild af tid? - 'Lyt aldrig til brugerne og kunderne. De kan ikke fortælle dig deres egentlige behov!'

Kommentarer

Få nyhedsbrev

49 JOB

Kommunikationskonsulent & Visuel Content Creator

Se alle job Indryk job

Få nyhedsbrev

Få nyhedsbrev

Alt hvad du behøver at vide om kommunikation i din indbakke.

Ud over nyhedsbrevet får du max to andre faglige e-mails om ugen.