Arne Porshammer


Arne Porshammer

Karma: 0 (?)

Oprettet på Kforum: torsdag 26. april 2018

Om

Når det kommer til gode og stabile bilder, der holder værdien godt, så kan den tyske gigant Volkswagen vist roligt siges at være blandt de absolut tungeste spillere på markedet. Gennem årene har de udgivet den ene kultklassiker efter den anden, og hver eneste gang at VW sender en ny model på gaden, ser verden til med tilbageholdt åndedræt, for tænk om der skulle komme en ny Golf eller en ny Passat på markedet.
Volkswagen er bare god gammeldags tysk kvalitet, som man kender og elsker det. Derfor kan man med fordel vælge en VW næste gang man skal have en ny bil. Drop de franske biler og alle deres problemer, lad italienerne ligge og vælg i stedet en bil fra et land, der altid har stået for kvalitet og godt ingeniørskab.
Men hvilken Volkswagen model vil så være den helt rette for dig? Det vil vi prøve at hjælpe dig med at finde svar på herunder.
 

Volkswagen Golf

I gamle dage var det den gode gamle ”Bobbel” man så for sig, når nogen sagde Volkswagen. Men det har efterhånden ændret sig og nu er det den udødelige VW Golf, der dukker op for det indre blik. Golf har i årevis været en af de mest populære modeller, med sin praktiske størrelse, mange tilpasningsmuligheder og ikke mindst det smarte udseende.
VW Golf er blevet produceret siden 1974 og hører til i den lille mellemklasse, hvilket gør den utroligt velegnet til førstegangskøbere, der bor i byen. Den er nem, at manøvrer rundt i de små gader, men er alligevel ganske rummelig af en lille bil at være.
Uanset om man er familiemenneske, eller om man vil have en bil, der skal gejles, så kan man ikke vælge forkert med Volkswagen Golf.
Er man ude i selv at reparere sin VW er der rigtig mange billige reservedele på markedet især hvis du er på jagt efter en brugt motor.
 

Volkswagen Passat

Passat er en model af VW, der er blevet produceret siden 1973 og siden da er den blot blevet mere og mere populær. Det er en stor mellemklassebil, som kombinerer alt det bedste fra Volkswagen. Den er elegant og dynamisk, men samtidig smart og frisk at se på.
De blev oprindeligt baseret på en model fra Audi og det er noget, som de aldrig helt har kunne lægge fra sig igen. Man kan mærke at VW Passat er mere eksklusiv og luksuriøs end de fleste andre ”Folkevogne”, og det er ganske klædeligt for den.
Alt i alt er Passat en rigtig god bil til de, der gerne vil have et strejf af luksus og eksklusivitet ind i hverdagen, men uden at skulle betale for en Mercedes eller BMW.
 

Volkswagen Touran

Har vi en kompakt MPV, der egner sig helt enestående til børnefamilie, hvor plads og funktionalitet er i det absolutte højsæde. Der er som ved alle VW-modeller kælet for detaljerne og man får med Touran en virkelig lækker bil, der er som skabt til det 21. århundrede.
Den er proppet med lækker elektronik, der gør livet nemmere og mere sikkert, når man har sine allerkæreste med i bilen. Men derudover der den designet og indrettet absolut perfekt, så man har masser af plads, både inde i bilen men også i bagagerummet. Alt dette kombineret med en fremragende motor, der gør Touran til en benzinøkonomisk familiebil gør, at man bestemt kunne træffere dårligere valg end en Volkswagen Touran.
Den giver design, funktionalitet og masser af komfort til hele familien.
 

Find billige reservedele til din Volkswagen

Når du har valgt den helt rigtige VW til dine behov, så vil du også gerne passe godt på den. Derfor er det vigtigt, at man vedligeholder den, så den kan holde i mange år. En god måde at gøre det på er ved, at købe brugte reservedele, der er lige så gode som fabriksnye. Besøg Autoparts24 og se det store udvalg af brugte reservedele til Volkswagens modeller. Der kan være mange penge at spare.

Få nyhedsbrev

Alt hvad du behøver at vide om kommunikation i din indbakke.

Ud over nyhedsbrevet får du max to andre faglige e-mails om ugen.

Vi bruger cookies for at give dig en bedre brugeroplevelse.