Anne-Mette Barfod


Anne-Mette Barfod

Tlf. +45 3011 9693

Karma: 6 (?)

Forfatter:

1


artikler

471


indlæg

Oprettet på Kforum: mandag 26. juli 2010

Om

Kvinder er udnævnt til et globalt vækstmarked, og kvinders voksende økonomiske styrke betyder, at mange - både private og offentlige virksomheder og organisationer - nu og i de kommende år får brug for at gentænke alt fra produktudvikling til HR-politik, service, PR, kommunikation, markedsføring og branding for at få andel i vækstmarkedet.

Anne-Mette Barfod har gennem mange år specialiseret sig i at rådgive virksomheder i at kommunikere optimalt med kvinder. Anne-Mettes rådgivning tager udgangspunkt i global forskning samt i hendes egen erfaring hentet i arbejdet med virksomheder, organisationer, mænd og kvinder.

Som rådgiver i krydsfeltet mellem kommunikation, forretningsudvikling og branding har Anne-Mette Barfod i 20 år løst opgaver for en bred vifte af danske og internationale virksomheder - i de seneste 10 år med stadig skarpere fokus på ’womenomics’: Kvinder som motor for økonomisk vækst.

Anne-Mette har samtidig startet siden www.psykiskvold.dk, og hun holder kurser i kommunikation.

 

Erfaring

Organisation/FirmaJob-titelEvt. beskrivelse
Powerkvinderne
Siden 2009
Direktør
Powerkvinderne
Siden 2009
Direktør FÅ FAT I KVINDERNE: Hos Powerkvinderne tror vi på, at kvinder vil mere, og at der er brug for flere kvinder i den offentlige debat, i politik, i iværksættermiljøerne og på ledelses- og nøgleposter i organisationer, foreninger og virksomheder. Powerkvinderne rådgiver virksomheder og organisationer, der gerne vil styrke relationerne til kvindelige interessenter - og få fat i det store vækstmarked. Vi tilbyder kurser, powertalks, foredrag, konferencer, inspiration og strategisk virksomhedsrådgivning. Powerkvinderne har den nyeste internationale viden om kvinder, marked og økonomisk vækst og ved, hvilke knapper, der skal skrues på hos den virksomhed eller organisation, der gerne vil have succes hos kvinderne.

Artikler

 
Tirsdag 8. marts 2016
1

Få nyhedsbrev

Alt hvad du behøver at vide om kommunikation i din indbakke.

Ud over nyhedsbrevet får du max to andre faglige e-mails om ugen.