Timme Bisgaard Munk


Timme Bisgaard Munk

Timme Bisgaard Munk

Karma: 4867 (?)

Forfatter:

347


artikler

33


indlæg

Alle har ret til et fedt job

Kære alle

Vi deler på snart tiende år viden og erfaringer i kommunikationsbranchen. Det gælder alt fra faglige indspark til sladder og universitetsspecialer. Tak til alle jer, som har bidraget!

Mange har gennem tiderne også fundet deres job på Kforum. Det er godt, og det vil vi gøre mere ud af nu. Vi starter derfor Kforum Rekruttering, som er en rekrutteringsservice, der skal skaffe de gode job til jer og de gode kandidater til virksomhederne og organisationerne. Så nu er der endnu mere grund til at bidrage til Kforum. Samtidig får du, som noget helt nyt, mulighed for at anbefale dine venner til de job, vi slår op. Det kan for eksempel være kollegaer og venner som er arbejdsløse og har brug for din anbefaling.


Er du på jagt efter kandidater, så kontakt Kforum Rekruttering, og så finder vi den rigtige til jobbet. Vi tilbyder alt fra komplette rekrutteringsforløb til test og kompetenceafklaring for én person eller for hele kommunikationsafdelingen.

Hvis du søger job eller gerne vil headhuntes en dag, skal du tilmelde dig vores emnebase med din K-profil. Det gør du her

Læs mere her: www.kforum.dk/rekruttering.

Alle har ret til et fedt job.

K.h. fra Timme Bisgaard Munk / Kforum Rekruttering


Giv din stemme

11 stemmer
4,4/5

Kommentarer

Få nyhedsbrev

57 JOB

Kommunikationskonsulent

Se alle job Indryk job

Få nyhedsbrev

Få nyhedsbrev

Alt hvad du behøver at vide om kommunikation i din indbakke.

Ud over nyhedsbrevet får du max to andre faglige e-mails om ugen.