Thomas Ladegaard


Thomas Ladegaard

Tlf. + 45 35 38 01 01 / +45 26 81 65 66

Karma: 185 (?)

Forfatter:

2


artikler

644


indlæg

Oprettet på Kforum: mandag 19. februar 2007

Om

Om Thomas Ladegaard

Thomas Ladegaard er født i 1970 og cand.comm. fra Roskilde Universitets Center. Han er partner i LADEGAARD A/S og har udgivet to bøger. Thomas har tre børn og bor på Frederiksberg.

Skribent, forfatter og kommentator

I november 2003 debuterede Thomas Ladegaard med bogen “Mordet på JFK“, som indtil nu er udkommet i tre oplag. I januar 2006 kom hans anden bog “Bolsjedrenge og jernhårde ladies” om dansk håndbolds historie og udvikling. I forbindelse med disse bøger har Thomas Ladegaard fungeret som kommentator hos TV2, TV2 News, P1 og P3. Se et eksempel fra TV2’s Go’ morgen Danmark her.

Mordet på JFK og Bolsjedrege og jernhårde ladies af Thomas Ladegaard

I 2008 bidrog Thomas Ladegaard med en artikel til bogen “Dansk Håndbold – bredde, elite og kommercialiseringens konsekvenser” redigeret af Rasmus Storm på Forlaget Bavnebanke.
Han har derudover leveret artikler og kronikker til bl.a. Politiken, Berlingske Tidende, Jyllands-Posten og FHM. Han blogger jævnligt via www.thomasladegaard.dk, anmelder bøger for Gaffa, musik på Diskant.dk og skriver en jævnlig klumme på 180grader.dk.
Thomas Ladegaard debuterede i marts 2010 i Hvedekorn 4/2009 – det sidste Hvedekorn på Borgen.

Blended Learning i LADEGAARD A/S

Til daglig arbejder han som partner i virksomheden LADEGAARD A/S, der udvikler Blended Learning indenfor salg, service og ledelse til en lang række danske virksomheder.

Med Blended Learning kombineres e-learning med tilstedeværelseskurser for at opnå de bedst mulige resultater. Referencerne tæller kunder som Carlsberg, IBM, Bilka, Dyrup, ISS, Telia, TDC og Berlingske.

Se mere og find referencer via www.ladegaard.as og www.detgodesalg.dk .

Kontakt

Ring til Thomas Ladegaard på + 45 26 81 65 66 + 45 26 81 65 66 eller skriv på thomas@ladegaard.as.

Links og profiler

Thomas Ladegaards Facebook-profil
- Personlig blog og website
- Profil på Twitter
- Profil på Linkedin.com
- Profil på Kommunikationsforum
- Download højopløseligt billede

TV2 News

Erfaring

Organisation/FirmaJob-titelEvt. beskrivelse
LADEGAARD Nordic A/S
Siden 2013
Direktør Thomas Ladegaard er direktør i LADEGAARD Nordic A/S med hovedansvar for udvikling af e-læring og Blended Learning forløb. Det vil sige, at Thomas Ladegaard har ansvaret for at samle de tråde, der gør Blended Learning til et konkret redskab i din virksomheds løbende udvikling og træning. I sommeren 2000 etablerede han sammen med Jens Ladegaard og Mads Vangsø selskabet Svifnik A/S, der fokuserede på opfølgning og træning på nettet. I 2005 blev Svifnik en del af LADEGAARD A/S. Fusionen var helt naturlig, da vi kunne konstatere, at den mest effektive læring for vores kunder kom med Blended Learning. Siden har Thomas Ladegaard bl.a. arbejdet på udviklingen af Nøglen til det gode salg og Nøglen til god ledelse, ligesom han står bag de succesrige løsninger på www.bilkaskolen.dk, www.evacollege.dk og www.sonyversity.dk. Thomas Ladegaard er uddannet indenfor kommunikation og har arbejdet med formidling gennem interaktive medier stort set lige så længe, der er noget, der har heddet Internettet. Thomas Ladegaard er oprindeligt uddannet bankrådgiver og arbejdede i en årrække som investeringsrådgiver. Thomas har altid brændt for kommunikation og formidling, og besluttede derfor at læse kommunikation, filosofi og samfundsfag og blev cand.comm. Og ja, Thomas Ladegaard er arveligt belastet som søn af Jens Ladegaard! Thomas Ladegaard er også forfatter til bøgerne "Mordet på JFK - 40 år efter" fra 2003 og "Bolsjedrenge og jernhårde ladies" fra 2006. Han har derudover medvirket i antologier, og du kan møde ham som blogger om alt mellem himmel og jord på www.thomasladegaard.dk.
LADEGAARD A/S
Siden 2005
Partner
Svifnik A/S
2000 - 2005
Adm. direktør
Politiken, Berlingske Tidende, Jyllands-Posten, Gaffa og FHM
Siden 1998
Journalitisk og kommentarer
Danmarks Forvaltningshøjskole
1996 - 2000
Studentermedhjælp
Jyske Bank
1991 - 1993
Investeringsrådgiver

Uddannelse

InstitutionGrad/retningEvt. beskrivelse
Roskilde Universitets Center
1993 - 1999
Cand. comm
Kommunikation og filosofi

Artikler

 
Torsdag 25. april 2013
Tirsdag 4. september 2007
1

Få nyhedsbrev

Alt hvad du behøver at vide om kommunikation i din indbakke.

Ud over nyhedsbrevet får du max to andre faglige e-mails om ugen.