Stig Seberg


Stig Seberg

Tlf. 40897464

Karma: 55 (?)

Oprettet på Kforum: tirsdag 25. november 2008

Om

Gratis ro til børn og voksne. Nu kan man gratis låne mine rolige historier for børn 5-9 år, samt min 40 min. guidede meditation. Har du lyst, så check ind på www.historienom.dk/download
 
Jeg interesserer mig for at stoppe op og reflektere over emner som balance, verbal og nonverbal kommunikation, det hele menneske, højre og venstre hjernehalvdel, innovations- og energiarbejde, udvikling af mennesker og teams. Hjælper mennesker med at flytter sig i deres egen bedste retning, vel vidende at al udvikling starter indefra.

I min virksomhed www.evolvia.dk, har jeg formuleret mine tanker og henviser til de processer jeg skaber i samråd med mennesker. Stolt over at have vundet i konkurrencen chanceforbalance, som blev søsat af vores regerings tidligere Familie- og Arbejdslivskommission. Kernen i materialet er, at vi alle har godt af at stoppe op og kigge på vores adfærd i forhold til vores kerneværdier og så stille os selv et par gyldne spørgsmål, som giver os energi, bevidsthed og retning. I december 2013 indtalte jeg meditationerne på "Eksamensangst"-appen, udgivet af Studenterrådet.

Få nyhedsbrev

Alt hvad du behøver at vide om kommunikation i din indbakke.

Ud over nyhedsbrevet får du max to andre faglige e-mails om ugen.