Sine Nørholm Just


Sine Nørholm Just

Tlf. 38153236 / 20774039

Karma: 43 (?)

Forfatter:

2


artikler

0


indlæg

Oprettet på Kforum: mandag 8. januar 2007

Om

"Forenet i mangfoldighed" - det ville være den Europæiske Unions motto, hvis forfatningstraktaten var blevet vedtaget. Og det ville nok også være mit motto, hvis jeg vidste, hvad det betød.

Jeg underviser og forsker i retorik (alt er ikke retorik, men næsten), politisk kommunikation og offentlig debat (om og i EU, men også om så meget andet), meningsdannelse og mangfoldighedsledelse (begge som teori og praksis) plus det løse (organisationskultur, risikokommunikation, m.m.). Og jeg ville egentlig gerne være mere fokuseret, hvis det ikke lige var fordi det hele er så spændende...

Erfaring

Organisation/FirmaJob-titelEvt. beskrivelse
Roskilde Universitet
Siden 2017
Professor
CBS
Siden 2005
Adjunkt Jeg underviser og forsker i kommunikation. Jeg arbejder især med offentlig debat, mangfoldighedskommunikation og retorik

Uddannelse

InstitutionGrad/retningEvt. beskrivelse
CBS
2001 - 2004
ph.d.
kommunikation
Mit ph.d. projekt omhandler debatten om Europas fremtid/EU's forfatningsproces og undersøger nationale/overnationale og offentlige/politiske fora for EU-debat.
KU
1996 - 2001
cand. mag.
retorik
Retorik er et kommunikationsfag der i teori og praksis undersøger hvordan budskaber af forskellig art fungerer i konkrete situationer. Opfyldes formålet? Virker teksten - fx talen, debatindlægget, artiklen eller digtoplæsningen - efter hensigten? Hvordan påvirker den modtagerne?

Artikler

 
Tirsdag 16. marts 2021
Torsdag 11. april 2019
Onsdag 21. januar 2009
1

Få nyhedsbrev

Alt hvad du behøver at vide om kommunikation i din indbakke.

Ud over nyhedsbrevet får du max to andre faglige e-mails om ugen.