Sascha Amarasinha


Sascha Amarasinha

Tlf. +45 61 62 29 73

Karma: 91 (?)

Forfatter:

3


artikler

0


indlæg

Oprettet på Kforum: fredag 26. januar 2007

Om

Rådgiver ledere og kommunikationsspecialister i dansk erhvervsliv. Journalist, forfatter, underviser, coach og Councilguide. Stifter af virksomeheden Respond, som specialiserer sig i strategisk kommunikation og Balanceret Lederskab.

Jeg har etableret min egen virksomhed med fokus på kommunikation og ledelsesudvikling, fordi jeg oplever en skift i branchen. Professionelle kommunikatører har fået sat skik på mange af funktionerne, kanalerne og processerne rundt om i organisationerne. Næste skridt er så at få de vigtigste kommunikatører, nemlig lederne, til at engagere sig i rollen/opgaven som kommunikerende ledere. Her ser jeg et stort behov for rådgivere og sparringspartnere og den rolle kaster jeg mig nu over efter mange år som en fast del af organisationens indre netværk.


Siden jeg for snart maaange år siden tog min uddannelse som journalist har jeg i stigende grad forelsket mig i virksomheders og organisationers behov for og udfordringer med kommunikation. Fra et fokus på det skrevne ord og den professionelle kommunikatørs værktøjer er jeg i dag optaget af, hvordan lederen kommunikere på den bedste måde - både internt og eksternt. Naturligvis kræver det en del af den enkelte leder, men det kræver også noget af organisationens professionelle kommunikatører. De skal andet og mere end blot kunne formulere store ord, de skal forstå sig på mennesker, tænke strategisk og turde sige deres mening.

Til marts kører jeg for 12 gang sammen med Anne Katrine Lund og Teknologisk Institut det certificerede udviklingsforløb Strategisk Kommunikationsrådgiver.Her har vi i stigende grad fokus på kommunikatørens rolle som rådgiver og påvirker. Og det går i stigende grad opå for mig, hvor meget det kræver af den enkelte at gøre sig klar til denne nye og meget udfordrende position.


http://www.teknologisk.dk/kurser/k88950

 

Erfaring

Organisation/FirmaJob-titelEvt. beskrivelse
Respond - Center for Communication and Evocative Leadership
Siden 2007
Kommunikations- og ledelsesrådgiver
Egmont
2003 - 2007
Koncernkommunikationsdirektør
Accenture
2002 - 2003
Kommunikationschef
Right Kjaer & Kjerulf
2000 - 2002
Kommunikationsrådgiver
Egmont
1996 - 2000
Informationsmedarbejder

Uddannelse

InstitutionGrad/retningEvt. beskrivelse
Ehama Institute
Siden 2001
Council Guide
Lederudvikling
Danmarks Journalisthøjskole
1987 - 1991
Journalist
Journalistik

Artikler

 
Mandag 9. januar 2012
Onsdag 24. juni 2009
Onsdag 22. august 2007
1

Få nyhedsbrev

Alt hvad du behøver at vide om kommunikation i din indbakke.

Ud over nyhedsbrevet får du max to andre faglige e-mails om ugen.